Foto: S a r a s a r a // Michel Jocaille

Gennem de sidste fire år har VEGA afholdt deres koncertkoncept “Vegas New Crush”, som går ud på at sætte fokus på nye, upcoming navne på den internationale musikscene. 
Til deres årlige arrangement den 8. november præsenterer de seks forskellige navne, som vi i tiden op til vil introducere dig yderligere for.    

Tilbage i august havde VEGA programmet på plads til dette års New Crush arrangement, og nu er der ikke længe til at det løber af stablen onsdag den 8. november.
I denne artikel sætter vi fokus på to af de seks nye crushes, så du kan lære dem bedre at kende inden showet.

Findlay

Findlay er en ung, britisk kunstner fra Manchester som allerede landede en pladekontrakt som 17-årig, og efterfølgende startede sit eget pladeselskab Mint Records.
Hun har altså allerede opnået store ting i sin karriere, hvor en opvarmning for Jake Bugg og en optræden til The Isle of White Festival også er værd at nævne.
Hendes musik tager udgangspunkt i rockgenren, og hun benytter sig af mange forskellige facetter af den brede genre samt flirten med andre inspirationskilder som hiphop og blues.

Så hvilket act crushede du først på?

Nok The Strokes

Hvad crusher du på i dit liv lige nu?

The Beatles, specielt Ringo, Sugar Candy Mountain, HALLOWEEN, malede læderjakker, Aldous Harding, instagram-profilen @catsbecauseduh og boblebade.

Hvilken af dine sange crusher du mest på i øjeblikket?

Læs også  Videopremiere: Spol tilbage med ØYA i videoen til debutsinglen "Dreams Rewind"

Jeg har lyttet ret meget til “Monomania” siden videon kom ud. Oooog så har jeg nogle stykker jeg arbejder på, som kommer til at blive rigtig fede.

Hvis du kunne crushe hvilken som helst person i et brætspil lige nu, hvem skulle det så være?

Jeg er seriøst den mest forfærdelige person at spille brætspil med – Det er det eneste, jeg bliver super konkurrence-minded omkring. Når det så er sagt ville jeg elske at crushe Donald Trump, bare så jeg kunne sige, jeg havde gjort det.

– Sidst men ikke mindst: Hvad er det største crush du har oplevet i dit liv? – karriere, familie, venskaber, kæledyr, kærlighed, musik, hvad som helst

Da jeg først opdagede hummus.

S a r a s a r a

Den franske producer S a r a s a r a  giver dig mørk electronica, som hun selv beskriver som “mærkelig, glitchy pop mixet med heksehouse.” Hendes sange rummer masser af tunge beats, mystiske ekkovokaler og uhyggelig stemning. Det er særdeles nyt og spændende.
S a r a s a r a er et fremadstormende navn på den internationale, elektroniske scene, og hun gav blandt andet i år et kritikerrost show på musikbranchefestivalen The Great Escape i England.
 

Så hvilket act crushede du først på?

Jeg plejede at gå på sådan en populær klub i Belgien, da jeg var 16 år. Der var et kæmpe rum, hvor de spillede trance og techno hele natten, og et mindre rum med et springvand til efterfesterne, hvor de spillede house hele dagen. Jeg husker det, som var det i går, at alle dansede rundt om springvandet. Helt sikkert mit første seriøse og evige crush.

Hvad crusher du på i dit liv lige nu?

Læs også  Wolf Alice - Lille VEGA

Manilla Mode  – “Topless in NYC”, og Steve Silk Hurley – “The world is love”

Hvad crusher du på i dit liv lige nu?

For et par måneder siden fik jeg en lyst til at kaste mig ud i det uvisse og og møde folk, som ville forstå hvad jeg gik igennem, nemlig det at prøve at leve af min kunst. Så jeg solgte mit hus i Frankrig, skilte mig af med alle mine ting, tog min lille bil og to små flyttekasser og efterlod resten bag mig uden nogen plan, med tiltro til universet. Jeg endte i en lille by ved kysten i England i nogle dage først, og ved et fuldstændig usandsynligt tilfælde fandt jeg alt hvad jeg ledte efter på under en uge – et lille sted at arbejde, et fantastisk kreativt miljø og mere til, jeg kan stadig ikke forstå det. I dag ejer jeg ingenting, men jeg føler mig rigere end nogensinde før. Det er så inspirerende, og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Hvilken af dine sange crusher du mest på i øjeblikket?

Jeg elsker “Sapphire” og “Wonderland”. Jeg kan ikke rigtig vælge mellem de to. Jeg har spillet dem live i et år nu, og de har udviklet sig meget. Jeg er ret glad for de versioner jeg har nu, fordi jeg føler, at der sker noget specielt ved dem hver gang.

Hvis du kunne crushe hvilken som helst person i et brætspil lige nu, hvem skulle det så være?

Læs også  WhoMadeWho: Vores vildeste live-oplevelser

Jeg kan ikke rigtig komme på nogen, men “the game is on” – Jeg ved jeg kommer til at vinde.

– Sidst men ikke mindst: Hvad er det største crush du har oplevet i dit liv? – karriere, familie, venskaber, kæledyr, kærlighed, musik, hvad som helst

Helt sikkert at lave musik. Lige fra jeg var barn har jeg på en eller anden måde vidst, at jeg var en kreativ person, men det er kun to år siden, det gik op for mig, at musik var min store mission i livet. Jeg havde chancen for at møde nogle folk, der satte deres lid til mig og viste mig vejen. Og selv om det kan være svært og hårdt nogle gange, fordi jeg er ved begyndelsen og ikke rigtig ved noget omkring denne her branche, føler jeg, at jeg har fundet min vej i livet – jeg har ikke lyst til at lave noget som helst andet. Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor jeg skal hen endnu, men jeg skal nok nå dertil. Det er jeg virkelig taknemmelig for.