Foto: Rainbrother//Jesper Helbo

UHØRT Festival, som i fem år har lagt vægt på den nyeste musik i landet, er nu udkommet med deres fulde spilleplan for årets festival, som løber af stablen i denne weekend. 

Som titlen på festivalen indikerer, ligger hovedfokusset på det uhørte og det ukendte. Altså på nye lovende bands, som fortjener et lyt.
Festivalen er skabt af forskellige folk fra musikbranchen, som i forbindelse med festivalen tilbyder talentudvikling til de optrædende bands, sørger for professionelle lyd- og lysfolk og fotografer.
På den måde giver UHØRT de bedst mulige rammer og et skub i den rigtige retning for nye bands, som har viljen og talentet til at stige helt til tops.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 49

Festivalen favner med deres i år 39 bands bredt genremæssigt og tilbyder således noget for enhver smag.
Fredag den 18 august kan du blandt andet opleve Céci, Zookeepers, Alexander Oscar, Motorique, J. Bruno og Eerie Glue, mens navne som Rainbrother, Yasmin, Broer, Sherpa og Saida spiller lørdag den 19 august.

Af bands som tidligere har spillet på UHØRT Festival kan nævnes The Minds of 99, Fribytterdrømme, Nelson Can, Schultz and Forever og Baby In Vain.

Læs også  Pale Waves udgiver deres fjerde single

Du kan læse mere om årets festival og finde spilleplanen på UHØRTs hjemmeside her.