Præsenteret i samarbejde medtunecore_black_on_white

Foto: PR

I denne uge kan du stifte bekendtskab med soloprojektet Polaroids of Dead Lovers, der er drevet af fynboen Lasse Liisberg.

Polaroids of Dead Lovers må siges at være en del af det meget spæde vækstlag, og har faktisk kun udgivet musik i et år. Bag soloprojektet, der er søsat af odenseaneren Lasse Liisberg, gemmer der sig dog en lyd af modenhed og eftertænksomhed. Lyden er indiepoppet og rimelig up-beat, men samtidig med en melankoli der skinner bag facaden.

Vi har snakket med Liisberg om hvad Polaroids of Dead Lovers egentlig er for en størrelse, og du kan læse hans svar lige herunder:

1. Hvem er Polaroids of Dead Lovers?
Polaroids of Dead Lovers (PODL) er et solo-projekt af Lasse Liisberg fra Odense.

2. Hvordan vil du beskrive din lyd?
Det er Indie pop/rock som har et meget drømmende univers.

3. Hvordan startede du?
PODL startede faktisk som et soveværelse projekt, som egentlig ikke skulle bruges til noget, da jeg havde taget en pause fra musikken, men der gik ikke lang tid før jeg igen fik blod på tanden og blev nød til at ligge noget ud på Soundcloud for og se om mine nye ideér kunne fange noget interesse.

4. Kan du fortælle lidt om den proces, der foregår, når du laver din musik?
Det er meget forskelligt, nogen gange har jeg en ide til en tekst som jeg skriver på i noget tid og derefter laver musikken til, andre gange er det og lege sig frem til en ide på diverse instumenter og så kommer teksten lidt i anden række, uden at det skal lyde som om man bare skriver noget for at skrive noget. Efter sangen finder sin form mødes jeg med Mads Emil Aagaard (Slaughter Beach og guitarist i PODL) som altid laver en fandens god lyd! Men en ting er helt sikkert, man kommer fandme ikke langt uden smøger og Odense Classic! Sådan er det!

5. Hvilke musikere har haft størst indflydelse på dig?
I mange år var det Kashmir og især Kasper Eistrup som var min store inspiration, men som årene er gået er jeg blevet stor fan af de gamle drenge som Lou Reed/Velvet Underground, Pink Floyd, The Beatles og The Smiths til de mere nye navne som Tame Impala, Radiohead og Sigúr Rós.

6. Hvad er på din pladespiller lige nu?
Father John Misty, ham er jeg sgu lidt tosset med, gode sange og gode tekster, hvad mere kan man be’ om?

7. Hvad er du igang med lige nu?
Lige for tiden arbejder jeg på en ny single, som forhåbenligt snart kommer ud. Jeg er desværre ikke igang med en EP eller noget der ligner, men arbejder jo selvfølgelig hele tiden på nye sange, så hvem ved?

8. Hvad er drømmen?
I fremtiden er det at leve af musikken, men lige nu tager jeg de små drømme først, som og spille debut koncert med projektet, lave en EP og bare nyder at det hele spændende og sjovt, når jeg så engang har fået det gjort så tager jeg et trin eller to op mod de helt store drømme.

9. Indspilning, øvelokalet eller live koncert – hvad foretrækker du?
Jeg er desværre ikke kommet i øvelokale med bandet endnu, så lige nu må jeg jo nok sige indspilning, men der er da igen tvivl om jeg glæder mig til at komme ud og spille koncerter når vi når dertil.

10. Hvis du kun måtte vælge én af dine sange, folk skulle lytte til, hvilken var det så?
Hmm, jeg tror jeg vil sige “Baby’s on Tour” der en stor energi i det nummer og det var en sang som bare kom til mig både i skrivefasen men også da vi arbejdede med den i studiet og hele vejen igennem havde jeg en god fornemmelse af sangen.

11. Hvilken farve ville du bruge til at beskrive din musik?
Sidder og stirrer på en mand med orange vest, så den tager vi sgu, sikke en dejlig påklædning!

Læs også  Ugens Upcoming: Vakle