Foto: SAVEUS // Morten Rygaard

Denne uge vrimler det med små perler af uimodståelige hits fra den danske og internationale musikscene.
Vores playliste opdateres hver uge, så der i alt er 25 uimodståelige numre, og denne uge er 12 nye sange tilføjet, som er klar til at sparke din weekend godt og grundigt i gang.
De nye udgivelser tæller blandt andet Louis Rustum, phlake, Blondage og Nina Nesbitt, og tre tilføjelser, som vi stiller særligt skarpt på her.

SAVEUS – “Watch The World”

SAVEUS har haft nogle gode år på den danske musikscene, med det ene udspil mere succesfuldt end det andet. De er allerede begyndt at spille på de store scener som på Fredagsrock i Tivoli i år, og det lader ikke til at de har tænkt sig at lægge låg på deres fremadstormende karriere.
“Watch the World” fører deres succes videre, og det er en energifyldt og hårdtslående electropop- banger med en helt fantastisk opbygning fra smooth i verset til eksplosivt i omkvædet.
Frontmanden Martin Hedegaards vokal bærer flot det aggressive og ekspressive udtryk hele sangen igennem, og det er et af deres bedste udspil so far.

Læs også  Phlake drager på unik Danmarksturné

Lauv – “Easy Love”

Den Los Angeles-baserede RnB-prins Lauv er ude med et nyt pop-hit.
“Easy Love” er fyldt med gimmicks og lækre elementer som introens bongotrommer og korsvarene i slutningen af omkvædet. Det fedeste gimmick er dog helt sikkert den Santana-lignende elektriske guitarsolo, som fungerer som en imitation og svar til vokalens melodi i C-stykket.
Derudover høres også både trompet og strygere i omkvædene, som hæver sangens lækkerhedsniveau til et et endnu højere stadie. Vi er ret tilfredse med Lauv lige i øjeblikket.

Læs også  WhoMadeWho: Vores vildeste live-oplevelser

Charlie Puth – “How Long”

Vi kan simpelthen ikke få armene ned over Charlie Puths nyeste track, der både trækker på disco- funk og popelementer, og som med garanti får sat flere fester igang denne weekend.
Nummeret benytter rigtig mange klassiske virkemidler som Charlie Puths poppede vokalfrasering, akkordernes spændingsopbygning, og generelt opbygningen i nummeret, men det er fandme fedt og det er fandme fredag.

Læs også  FORPREMIERE: Hør Moon Loves Honeys smukke og melankolske nye single

Ellers tilføjet:

Etagen Under – “HÆRVÆRK”
Nina Desbitt & DJ Fresh – “The Best You Had, DJ Fresh Remix”
Louis Rustum – “What I’m Giving You”
Phlake – “Ikea Episodes”
Niki Bernard – “How U Feel”
Sam Feldt & Alex Schulz – “Be My Lover”
Felix Jaehn featuring Hearts & Colors & Adam Trigger – “Like A Riddle”
Alok & Liu featuring Stone Fox – “All I Want, Sons Of Maria Remix”
Blondage – “Call It Off”