Foto: PR
Aarhusianske Turqouise Sun deler en retro musikvideo til deres spritnye psych-pop single “Sleeping”.
Det er ikke mere end fire dage siden, vi kunne dele, aarhusianske Turqouise Suns nye psych-pop-single “Sleeping”. I dag har drengene endnu en gang nye lækkerier at dele ud af, de har nemlig udgivet en retro musikvideo til samme nummer. Videoen er lavet af Turquiose Suns frontmand Frederik Linde i samarbejde med to venner.
Singlen “Sleeping” fortæller historien om konstruerede virkeligheder og det at leve i en drøm, eller vælge at gøre det, og teksten siger blandt andet: “Blue skies hide behind the lids of my eyes, bright when I’m sleeping”. I sangen fremhæves det, hvordan det visuelle – det øjet ser eller vælger ikke at se – former virkelighedsbobler omkring os, og hvor tilfredsstillende det kan være at lade sig forføre ind i ignorancen. Det er en melankolsk fortælling om længsel, håb og angsten for virkeligheden udenfor drømmen.

Temaet om ‘falske virkeligheder’ går igen i den nye musikvideo, som viser en ung mand, der drømmer sig langt væk fra sin sofa og ind i Australiens stormende bølger, som han oplever, når han tænder for sin træfarvede TV-kasse og tager højfjeldssol. Desto mere karakteren fortaber sig i sin drøm, desto mere uvirkelig bliver hans verden og til sidst kan fascinationen blive så stor, at man ikke længere kan kende forskel på drømme og virkelighed.

Læs også  SPOT-festival 2018: Så er der åbent for "open calls"

Du kan opleve Turquoise Sun den 19. april på Loppen i København og den 4. maj til SPOT Festival i Aarhus