Foto: Veronica Maggio på Northside 2017 // Nikoline Skaarup

Skal du med på Tinderbox 2017 og mangler billet, så skal du til at skynde dig, for den nyere odenseanske festival er nu ved at være tæt på udsolgt. Der er ikke flere lørdagsbilletter, fredagsbilletterne synger på sidste vers, og nu er det også ved at være sidste udkald, hvis du vil have en partoutbillet til Tusindårsskoven.

Tinderbox blev afholdt i Tusindårsskoven i Odense for første gang for blot to år siden. Sidste år gæstede op imod 40.000 mennesker festivalen, og nu kan arrangørerne melde om næsten udsolgt til den tredje udgave af Tinderbox, som løber af stablen på næste torsdag, den 22. til den 24. juni 2017. Lørdagsbilletterne er allerede udsolgt, og både fredags- og partoutbilletterne nærmer sig.

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

Den melding er vi ret begejstrede over,” siger Tinderbox’ pressetalsmand, Morten Hopballe, og tilføjer:

Der har været rigtig godt gang i salget den sidste måneds tid, og vi glæder os rigtig meget over den fantastiske opbakning, vi får fra alle sider. Publikum har virkelig taget Tinderbox til sig, og det er helt afgørende – det er trods alt til ære for dem, vi skruer en fantastisk festival sammen”.

Til Tinderbox 2017 kan du blandt andet opleve fremadstormende navne som Chinah, Fickle Friends, Phlake, De Danske Hyrder, Jonah Blacksmith og A Man from Jupiter. Nogle af de mest populære navne på plakaten er The Killers,, Die Antwoord, Kings of Leon, HAIM, Suspekt, Pet Shop Boys, Sean Paul og Lukas Graham.

Læs også  Ugens Upcoming: Vakle

Se hele programmet her.