Foto: Dustin Condren

De anmelderroste amerikanere spiller i TAP1 den 25. november – og det er med nyt materiale i baghånden.

De tre år, der er gået, siden The War on Drugs udgav det legendarisk gode album Lost In The Dream i 2014, har føltes som epoker, hvis ikke æraer. Med numre som “Red Eyes”, “An Ocean In Between The Waves” og “Under The Pressure” makerede Philly-drengene sig som nogle af de allerbedste udi drømmende, atmosfærisk, alternativ rock, og frontmand Adam Granduciel fik sat streg under sit imponerende talent som sangskriver.

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

Den lange ventetid fik endelig en ende den 22. april i år, på Record Store Day, hvor The War On Drugs slap det hele 11 minutter lange nummer “Thinking of a Place”, som allerede har sat forventningerne til deres kommende album i top. “Thinking of a Place” kan, side om side med resten af gruppens repetoire, snildt udgøre soundtracket til alle dine fremtidige dagdrømmerier, og det er stadig med guitarens mange facetter i fokus, at Granduciel og resten af bandet lader dig forføre.

Med andre ord: hvor er det en glædelig nyhed, at The War On Drugs nu spiller deres første, danske venue-koncert i tre år. Koncerten, der kommer til at foregå i det nye Tap1 på Amager, følger efter gruppens mindeværdige Arena-koncert på Roskilde i 2015, hvor alle overvejelser om i stedet at se Pharrell på Orange blev gjort til skamme.

Læs også  Lowly - Brønshøj Vandtårn

Du kan læse mere om koncerten og billetsalget her.