Foto: Eric Weiss

Yes yes yes! Tinderbox har løftet sløret for endnu et hovednavn til årets festival, så The Killers nu også lægger vejen forbi. Desuden er den amerikanske rapper Travis Scott, den danske singer-songwriter Jacob Dinesen og det unikke Balkan-band Gogol Bordello også føjet til programmet. 

Det er længe siden, vi sidst har hørt fra The Killers, da gruppen har holdt pause siden 2012. Men nu er pausen er ophørt, og Las Vegas-kvartetten arbejder på et nyt album. Og ja, så er de klar til for første gang i otte år at vende tilbage til Danmark, når de rocker Tinderbox til sommer.

Læs også  Danske Favor udgiver ny neonpop-single med retro-referencer

Tinderbox’s pressetalsmand Morten Hopballe siger om bookingen af The Killers:

Det er et regulært scoop, at vi kan præsentere The Killers på Tinderbox. Bandet er ikke bare et af de sidste to årtiers største rockbands, de passer også perfekt ind i det musikprogram, vi gerne vil præsentere på Tinderbox. At der oven i købet er tale om et comeback og den første koncert i Danmark i otte år, gør bare, at vi er helt oppe at ringe over, at de vil spille på sommerens festival i Tusindårsskoven, og jeg er helt sikker på, at publikum vil få en oplevelse i verdensklasse,”

Den store nyhed om The Killers, og de tre andre nye acts, står ikke alene. Der vil nemlig stå en ny (meget interessant) scene klar, når festivalen til juni løber af stablen:

Læs også  Ugens Upcoming: Vakle

Scenen, der er den fjerde på festivalen, bliver et sted, hvor vi vil præsentere en række nye, spændende danske og internationale navne, som vi har lyst til at dele med Tinderbox-publikummet. Vi glæder os til at præsentere de navne, der skal spille på den nye scene,” siger Morten Hopballe yderligere.

Læs også  Videopremiere: Death Machines nye musikvideo emmer af dysterhed i et rødligt skær

Vi venter spændt på at se, hvem der til sommer skal op på den nye scene.