Foto: PR

The Bronson Brothers har netop udgivet albummet A Taste of Salt på en helt unik måde – som kortspil. 

The Bronson Brothers er et artrockband fra Silkeborg, der står bag en meget spændende udgivelse. Bandet har i sidste uge udgivet albummet A Taste Of Salt, og du kan nu bestille det som vinyl – og som kortspil! Det er første gang nogensinde, at et album udkommer som kortspil. Kortene er repræsenteret af 55 musikere, der alle har det tilfælles, at de har en relation til The Bronson Brothers.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 49

The Bronson Brothers tanke med kortspillet er, at kombinere de digitale albumsalg med et fysisk produkt. Når man køber spillet, så får man samtidig en downloadkode til albummet. Det er merchandise og musik i ét. Ideen til kortspillet udspringer af bandets kærlighed til barnlig, analog, fælles underholdning, og Jesper Harding, der er sanger i bandet, fortæller følgende:

”Indholdet i musikken såvel som tanken bag kortspillet tager udgangspunkt i vores eget liv, som godt nok kan være virkelig tungt og trist, men samtidig legende og fjollet. Sådan er livet jo og sådan er det for os.”

I december startede projektet med, at bandet hver dag afslørede et nyt spillekort med en musiker, der enten har hjulpet, inspireret eller været med i/omkring The Bronson Brothers. Rygtet om kortspils-projektet spredte sig, og flere ville være med. Reglerne er ligesom de gamle bilspilsregler. Shaka Loveless, der spiller ud med 4/6 i ’coolness point’ og et ’største publikum’ på 45.000 kan fx komme op i mod Peter Sommer, der matcher Shakas publikum, men står med 5/6 ’coolness point’. Kristian Leth har otte guitarer mod Bjørn Fjæstads ene, Jokerens længste koncert er på 1 t 15 min, mens Manoj Ramdas har spillet i 4 t. Du kan også spille de store idoler op mod hinanden: Hvem mon vinder mellem Bob Dylan og Depechemode? Det må du bestille kortspillet for at finde ud af!

Læs også  Ugens Upcoming: Fieh