Foto: PR

Den store ungarske Sziget Festival er nu ude med intet mindre end 22 nye navne til årets program. Blandt andet er indie-stjernen PJ Harvey blevet tilføjet.

Sziget Festival er en kæmpe festival der foregår på Obudai-Sziget øen midt inde i Ungarns hovedstad Budapest. Festivalen kan i år fejre 25 års jubilæum, når den løber af stablen fra den 9. – 16. august. Festivalen præsenterer hver år et enormt musikprogram, og der er nu blevet offentliggjort endnu flere navne til den store Main Stage: PJ Harvey, Alt-J, Rudimental Live, George Ezra, White Lies og Dubioza Kolektiv. Foruden den enorme Main Stage er det kæmpe store A38-telt også et af de mest foretrukne spillesteder på festivalen, og der kan Sziget nu præsentere: The Naked and the Famous, Mando Diao, Anne-Marie, Andy C, Watsky, Nothing But Thieves, Léon, Bears Den, Chef’Special, De Staat, Valentino Khan, The Strypes, Rone og Weval. Bland dagens offentliggørelse af nye navne, er det også nogle tilføjelser på den elektroniske scene i Arena-teltet: Steve Aoki og Nervo.

Læs også  J Hus - Pumpehuset

Sziget Festival afholdes årligt på Sziget øen i det centrale Budapest, og har i den forbindelse fået tilnavnet “Frihedsøen”. Festivalen har hvert eneste år et kæmpe program med musik fra alle genrer, ny-cirkus, kunst og dans, så det er endeløse muligheder for oplevelser i løbet af festivalens dage, hvor over en halv million “Szitizens” fra mere end 100 lande deltager. Andre store navne der er offentliggjort til sommerens festival er blandt andre Major Lazer, Flume, Mac DeMarco, Kasabian, Jamie Cullum og Vince Staples.

Læs også  Slowes udgiver singlen "Tell Me Why" forud for kommende EP

 

Se alle indtil videre offentliggjorte navne til Sziget Festival 2017 her:

Alt-J
Andy C
Anne-Marie
Bad Religion
Bear’s Den
Billy Talent
Cashmere Cat
Charli XCX
Chef’Special
Clean Bandit
Crystal Fighters
Danny Brown
De Staat
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
Dubioza Kolektiv
Flume
Fritz Kalkbrenner
George Ezra
GTA
GusGus
Interpol
Jagwar Ma
Jamie Cullum
Kasabian
Kensington
Leningrad
León
Mac Demarco
Major Lazer
Mando Diao
Maurice West
Metronomy
Nervo
Nothing but Thieves
OH Wonder
Oliver Heldens
PJ Harvey
Rone
Rudimental live
Steve Aoki
Sunnery James & Ryan
Marciano
The Kills
The Naked and Famous
The Pretty Reckless
The Strypes
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W
Watsky
Weval
White Lies

Læs også  Kå udgiver hit-nummeret "Være Sådan Her"