Foto: PR

Den københavnske Summer In The City Festival er klar med de første fire navne til sommerens festival i Huset-KBH. 

Fra den 27. – 29. juli indtager Summer In The City Festival Huset-KBH for tredje gang. De vil her præsentere 20 udvalgte vækstlagsbands, og nu kan festivalen løfte sløret for de første fire navne. Det er en blandet omgang af pop, funk og poesi der er blevet annonceret. Omkring årets program siger festivalens booker, Markus Benonysson:

Læs også  Danske Favor udgiver ny neonpop-single med retro-referencer

“Summer in the Citys program er lækre sommerlige toner, serveret med en urban kant. Det er det tilgængelige, men samtidig udfordrende med rødder i undergrunden. Det er musik du aldrig før har hørt, men på samme tid føles det, som har du kendt og manglet det, hele livet. Programmet kredser om det luftige indie musik, det folkelige og variationer af popmusik.”

Dagens offentliggørelse er fire stærke danske navne på vækstlagsscenen. Støjpop-duoen The Oceans byder på larmende guitarer og fængslende melodier, og har netop udgivet musikvideoen til deres debutsingle “So Long”. Med en blanding af psykedelisk pop og 70’er funk kommer den københavnske trio Motorique forbi festivalen og præsenterer os for deres unikke lydunivers. Det aarhusianske band The Vice er også blandt de udvalgte navne, og de byder på cool pop med kant og stærk vokal. Sidste navn der er offentliggjort i denne omgang er musikeren, sangeren og sangskriveren Asger Nordtorp Pedersen, der med sit soloprojekt Guldimund vil byde publikum indenfor i hans personlige og poetiske univers. Guldimund er netop nu ved at udgive sit store debutalbum “Så er det vel bare det…?”, som du kan læse meget mere om her.

Læs også  Premiere: Gå ikke glip af den fede power-punk single "Sexbeat"

Dagens offentliggørelser her: The Vice, The Oceans, Guldimund og Motorique.