Foto: PR

Den 29. juli afholdes den nye endagsfestival, BADESØEN, for første gang. Det er både en musikfestival og en hel særlig udflugtsdag til et vandland… I dag offentliggør festivalen de to første navne til musikprogrammet.

Der ligger en perle af et badeland kun 25 minutter fra Københavns Rådhusplads, som der ikke er særligt mange mennesker, der kender til. Men nu inviterer den eksperimenterende internetradio og musikplatform The Lake, der i samarbejde med spillestedet Forbrændingen og kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes Benz til musik og fest, når endagsfestivalen BADESØEN løber af stablen den 29. juli 2017 i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Læs også  PREMIERE på ny musikvideo til "Stay" af Saint Best

Rasmus Stolberg fra The Lake og Efterklang fortæller:

“De seneste to år har vi afholdt By The Lake i Berlin ved den smukke sø, Weißer See. Nu tager vi konceptet til Danmark og ud til det dejlige friluftsbad i Albertslund, som er den perfekte ramme om en udflugt for alle nysgerrige sjæle. Vores ambition er, at BADESØEN bliver den bedste sommerdag i 2017 og et musikarrangement med inspirerende stemning og indhold, som ikke findes andetsteds i det danske festivallandskab.”

Læs også  Astrid S - Lille VEGA

BADESØEN vil byde på koncerter med blandt andet legendariske The Savage Rose og den amerikanske komponist og musiker Peter Broderick, som sammen med lokale musikere på festivalen vil premiere sit projekt ‘Peter Broderick sings Arthur Russell’. Derudover vil du kunne opleve små overraskelser i form af performances, minikoncerter og gæster i studiet hos The Lake, der live-transmitterer imellem koncerterne.

Flere navne offentliggøres senere.

Læs også  Bands of Tomorrow søger musik- og skriveglade praktikanter

Hvor: Friluftsbadet Badesøen i Albertslund
Hvornår: Den 29. juli 2017
Kapacitet: 1500 personer

Billetpriser:
EARLY BIRD-billet: 280kr plus gebyr
Almindelig billet: 330kr plus gebyr
Børnebillet (14 år eller under): 80kr plus gebyr i følgeskab med en myndig voksen