Foto: PR

Aarhusianske MALMØ er ude med den nye single “You”. Singlen er den første fra det kommende album We Come From The Stars, der bliver udgivet den 1. september. 

Det danske band MALMØ er nu ude med den smukke kærlighedssang “You”, der er forløberen for det kommende album We Come From The Stars, der bliver udgivet til september gennem Songcrafter Music. Bag MALMØ er den 27-årige sangerinde og sangskriver Maria Malmø, der sammen med sit band spiller personlige og følsomme sange. “You” er et glimrende eksempel på Maria Malmøs store sangskrivertalent, og hun er tidligere blevet sammenlignet med kunstnere som blandt andet Björk, Eivør og Oh Land. For Maria Malmø er det først og fremmest kunsten og mødet med lytteren, der er det vigtigste i hendes musikalske virke. Maria fortæller:

Læs også  MGMT er endelig tilbage med singlen "Little Dark Age"

”Jeg drømmer om at røre mennesker med min musik – at nå ind til folks og mit eget inderste. Det kan musikken, tror jeg, uden alt det udenom. Jeg tror oprigtigt på, at der er brug for kunst, som kan tale til menneskehedens gode side – at der i den grad er brug for det i en verden, der er på randen af selvudslettelse.”

Nu er Maria Malmø sammen med sit band aktuel med sangen “You”. En smuk kærlighedssang, der går lige i hjertet. Omkring “You” siger Maria følgende:

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

“”You” er til den specielle person i mit liv, der på trods af grå dage og følelsesmæssige op- og nedture, altid er der for mig. Jeg skrev sangen i det nordlige Indien i Himalayabjergene. Hver dag på præcis samme tid, fløj der to store ørne over vores hus. En dag lige efter at ørnenes kæmpe vinger var ude af syne, så kom sangen til mig.”

Tidligere har Maria Malmø udgivet debut-EP’en Time & Tide Wait For No Man fra 2015, som hun har opført sammen med DR Bigbandet i DR Koncerthuset. Maria Malmø spillede også på SPOT Festival i 2016.

Læs også  Vil du arbejde i musikbranchen? Ansøgningsfristen til Innovative Music Management nærmer sig

Nu kan du høre “You” og glæde dig til den kommende plade We Come From The Stars: