Foto: Dennis Morton

Den danske, drømmende duo Slowes er i dag aktuel med deres helt nye single “Tell Me Why”, der viser dem fra en blød og kærlig 80’er-inspireret lydside. 

Slowes består af den engelsk/danske forsanger Jack og trommeslager Anders. Sammen har de lavet musik i snart to å, og på den tid har de udgivet EP’en Times og adskillige singler.
Deres musik er blevet taget rigtig godt imod både herhjemme med rotationer på både P6 Beat og P3, og i udlandet, hvor de har fået en del airplay på radiokanaler som BBC Radio 1 og BBC Radio 6.

Læs også  Arcade Fire og 11 andre navne til Haven Festival 2018

Nu er “Tell Me Why” ude, og det er en single med masser af synths, længselsfulde vokaler og generelt et drømmende udtryk.

“Singlen er en ny retning for os, som viser en mere organisk måde at skrive og spille på. Inspirationen for tracket ligger i 80’er Fleetwood Mac og Roxy Music. “Tell Me Why” er melankolsk men også håbefuldt og fortrøstningsfuldt”, siger forsanger Jack Kilburn.

2017 har været et begivenhedsrigt år for Slowes. De startede med at optræde på VEGAs udvalgte, hvor vi i den forbindelse fik en snak med dem om hvilket musik de hørte særligt meget for tiden. Senere på året optrådte de til SPOT Festival i Aarhus, og derudover har de brugt tiden på deres kommende EP og en helt ny lyd.
“Tell Me Why” markerer som sagt begyndelsen på denne lyd og nye retning, som kommer til at manifestere sig i deres kommende EP med udgivelse i april 2018.

Læs også  Ugens Upcoming: Fieh

Mens du ser frem til denne, kan du høre “Tell Me Why” lige her: