Foto: PR

Man kan ikke andet end at blive i godt humør, når man hører Saint Best’s nye single “Stay”. Nummeret er en energisk partystarter med masser af dansevibes og høj aktivitet, og kan til enhver tid skabe god stemning. 

Saint Best har produceret et lækkert, disko-lignende pophit med masser af kraftig synth og en blød vokal, der går rigtig godt i spænd med hinanden. Nummeret er gennemarbejdet og indeholder masser af små finurligheder. Eksempelvis er klap og små attacks med til at danne baggrundsbilledet og på den måde også med til at fuldende det komplette lydbillede. Derudover er der en underholdningsfaktor i at bemærke brugen af den gøgefugl-lignende lyd, som dukker op i løbet af intro og vers – den minder i bedste stil om temaet fra Herbie Hancocks “Watermelon Man”.

Læs også  Koncertaktuelle Albin Lee Meldau udgiver ny single "Same Boat"

“Stay” inderholder gode opbygningssekvenser undervejs, som er med til at motivere lytteren til at bevæge sig. Omkvædet præsenteres i to omgange efter hvert vers: første gang er alt dæmpet, og det hele lyder lidt som om, man er under vand. Anden omgang af omkvædet er tydelig og med den skarpe synth i front. Dette skaber følelsen af tidsløshed efterfulgt af nyfunden energi.

Nummeret handler på mange måder om at slippe hæmningerne og bare give den gas uden at bekymre sig om dagligdagens problemer. Saint Best udtaler selv: “Vi synes at det er vigtigt en gang i mellem at tage sig tid til at spilde tiden.” Det handler for dem om at give sig helt hen i et særligt øjeblik og have lyst til at blive i det øjeblik for altid. Også selvom man ikke nødvendigvis bliver ved med at have den lyst, så har man i hvert fald mærket den. Dette understøttes af den omsluttelige følelse, som ‘undervandsomkvædet’ skaber.

Læs også  Se Fugleflugten i Café Halvvejen - Live Session

Generelt skaber “Stay” en virkelig god stemning, og det er et rigtig godt dansenummer. Det indeholder et ørehængende omkvæd kombineret med et synth-temabaseret efterspil.

Man får helt lyst til at kridte danseskoene – godt at det er fredag!