Foto: PR

I dag har den newzealandske sangerinde Lorde udgivet sit andet album, Melodrama, kort før hendes optræden på Roskilde Festival. 

Det var en purung sangerinde, der tilbage i 2013 nedlagde hele verden med megahittet “Royals”, og et efterfølgende meget anmelderrost debutalbum i form af Pure Heroine. Lorde blev med kometfart skudt til tops i den internationale musikbranche, og fulgte debutsinglen op med sange som “Tennis Court” og “Team”. Efterfølgende har sangerinden lavet musik sammen med den populære duo Diclosure og har også leveret en sang på soundtracket til de populære Hunger Games film. Men der har længe været stilhed fra den unge stjerne. Pludselig udsendte hun tidligere i år sangen “Green Light”, efter lang tids spekulation og teasere på de sociale medier. Efterfølgende har hun delt sangene “Liability”, “Perfect Places” og i fredags kom så singlen “Sober”.

Nu kan du finde hele sangerindens andet album, Melodrama, på alle streamingtjenester. Et 11 numre langt pop-paradis med kant, båret af Lordes unikke vokal. Hun kommer senere på måneden forbi Roskilde Festival, så mon ikke hun tager en del repetoire med fra den nye plade. Nu kan du i hvert fald nå at lære sangene, så der kan skråles med på bedste orange-feeling-manér.

Læs også  VIDEOPREMIERE: Danske Eugenia udgiver musikvideo til "Byen"