Foto: PR
Aarhus-kvartetten Modest er i dag ude med deres debut-EP Pretty Sure It’s Honest, og du kan opleve dem live til sommer på Roskilde Festival. 
Modest blander 80’er rumklang og punkvibe på deres debut-EP Pretty Sure It’s Honest. Bandet kommer fra Aaarhus’ DYI-rockscene, og har vist stort potentiale med deres single “Pride”. På “Pride” viste bandet at de ikke er bang for de højloftede melodier og skrøbelige rå vokaler. Julius Lykke, der er sanger og bassist i Modest fortæller:
“Det håbløse kommer til udtryk, når man når en ny periode i sit liv, hvor følelsen af at have styr på tingene bliver erstattet med uvidenhed og afmagt. Følelser man har lukket ned for, der blusser op igen, og følelser, der kommer i kraft af den uvidenhed jeg oplever.”
 
“Pride” var blot en forsmag på EP’en, hvor Modest blander ungdommelig kreativitet og nerve med en fuldvoksen musikalsk identitet. Modest blev startet i 2015 med Jacob Tjerrild på guitar, Julius Lykke på sang og bas, og Jakob Ahlers på guitar. Drengene mødte hinanden i det aarhusianske musikmiljø, og fandt en fælles passion omkring rockgenren, og ønskede at udforske genren. Senere kom Stinus Kruse med på trommer, og kvartetten blev komplet. Til sommer skal Modest vise hvad de kan på Roskilde Festivals Rising Stage.

Koncerter sommer 2017
13. maj – Releasekoncert – Dome of Visions, Aarhus
15. juni – Manna Live – Jolene, København
17. juni – Aarhus Volume
27. juni – Roskilde Festival – Rising Stage

Læs også  SPOT-festival 2018: Så er der åbent for "open calls"