Bands of Tomorrow

Siamese Fighting Fish på Live Live Festival ’13

Sharin Elvira 18/05/2013
Siamese Fighting Fish på Live Live Festival ’13
BEDØMMELSE
2

Mathias Theisen

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, da jeg fredag under årets LIVE LIVE Festival stod klar ved Experience scenen, og ventede på at Siamese Fighting Fish skulle gå på. Tallet af opmødt publikum var lidt lunkent, men jeg tænkte, at det ville ændre sig i løbet af koncerten.

Efterfølgende vidste det sig så, at man selv med en neutral indstilling sagtens kan blive skuffet.

Jeg blev positivt overrasket over mixet mellem smukke violinstrøg og hardcore spaderock der i de første par numre harmonerede imponerende godt i de low-tempo sange. Senere hen, følte jeg, at violinen skulle ligges rigtig langt væk, da den på ingen måde passede til resten af bandets meget larmende sange. Udover den irriterende high-key lyd i baggrunden, var det som om at forsangeren Mirza Radonjica lige havde fået en øl eller tre for meget inden scenestart. Han nærmest hev efter vejret i de meget uinspirerende og lydstøjende melodier, der var fik koncerten til at virke utrolig lang.
Dog virkede publikum til at have den vildeste intim fest, og det virkede også til, at det var dét de fem herre i rockbandet stræbbede efter.

MENU