Bands of Tomorrow

LSD on CIA på Live Live Festival ’13

Sharin Elvira 18/05/2013
LSD on CIA på Live Live Festival ’13
BEDØMMELSE
3
Foto af Mathias Theisen
Sjældent har jeg oplevet så stor en entusiasme, på så lille en scene. De tre drenge fra bandet LSD on CIA fyrede fredag op for den helt store headbanging konkurrence, da de fredag spillede på LIVE LIVE Festival, og servede med fuld rockatityde og hæse stemmer, deres bud på hvordan spaden skal svinges – hvilket vidste sig at være rigtigt højt.

Allerede fra første nummer fyrede de op for skrig og skrål, og tiltrak hurtigt publikum i det åbne telt. Da de to sangere Fronklo (kor) og Mikkel Konyher (lead) sang sammen gav det en ekstraordinær klang, som for mit vedkommende var koncertens gentagende højdepunkt.

Dog syntes jeg, at bandet hørte til på en lidt større scene, da det klart havde givet en helt anden oplevelse. Det hele virkede lidt compact, og teltet var slet ikke stor nok til bandets høje, rockede lyd.

Citater som “We think it’s punk/rock, beacuse it is really fast” og “We should really learn to play our own instrument” – fortalte hvor eksperimenterende højskolebandet er, på trods af næsten 5 år på bagen, og selvom de tre unge drenge ikke just er ligeså etableret som så mange andre rock bands, var der ikke sparet på noget.

Da koncerten kom til sit såkaldte sidste nummer, gik det vildt for sig, musikken blev trukket til sidde, og det handlede nu bare om at skabe sig vildt på scenen – hvilket de gjorde til punkt og prikke med både ødelagte øre og instrumenter. Kort sagt, en rigtig rock koncert.

MENU