Foto: PR

Den danske sanger og sangskriver Rasmus Bo er nu ude med hans debut-EP Ingen Vej Tilbage. 

Rasmus Bo har netop udgivet sin første solo-EP Ingen Vej Tilbage. Med fire stilsikre indiepop- og rock numre viser Rasmus Bo sit sangskrivertalent frem på bedste vis. Forud for udgivelsen af Ingen Vej Tilbage har Rasmus Bo delt en single, der også samtidig er EP’ens titelnummer. Rasmus Bos tekstunivers kredser både om hans opvækst og at være ung i Danmark, men også om tungere politiske emner som vestens dobbeltmoral, flygtningepolitik og generationskritik. Omkring EP’ens sange fortæller Rasmus Bo:

Læs også  #ESNS18: Denmark Blooms - Q&A med booker Robert Meijerink

“Jeg synes, at der er sange, der mangler i Danmark; sange der spejler nutidens Danmark, og vores generation med iPads, individualisering, konkurrencestat, fremdriftsreform, effektivisering, selvcentrering og flygtningepolitik. Digtere som Caspar Eric, Asta Olivia Nordenhof gør det i poesien, men det bliver, efter min mening, ikke gjort så frygtelig meget i rockpoesien. Jeg vil gerne rumme de ting i popmusik, for popmusikken kan sagtens rumme det.”

Rasmus Bo er opvokset i en lille by uden for Aalborg, og har gennem hele sin opvækst været omgivet af musik. Han fandt sin drøm om at blive musiker gemt i hans forældres LP samling med Bob Dylan, Niel Young og Tom Petty. Allerede da Rasmus Bo var meget ung, begyndte han at skrive sange og spille klaver og guitar. Med alderen blev drømmen om at være musiker mere seriøs, og efter at have øvet sig i timevis på guitar og sangskrivning gennem mange år, pakkede Rasmus Bo kufferten og flyttede til København. Nu er han ude med debut-EP’en for soloprojektet, og du kan høre Ingen Vej Tilbage lige her:

Læs også  FORPREMIERE: Hør Moon Loves Honeys smukke og melankolske nye single