Foto: PR

På ca. 20 års dagen for Radioheads mesterlige udgivelse, genudgiver gruppen OK COMPUTER med blandt andet tre uhørte numre.

I år er det 20 år siden, at den succesfulde alternative rockgruppe, Radiohead, udgav det efterhånden legendariske rockalbum, OK COMPUTER. I dag annonceres det, at gruppen i anledning af jubilæet genudgiver albummet i en remasteret udgave, der har fået titlen OKNOTOK.

Den nye udgave indeholder de originale 12 numre fra OK COMPUTER samt otte B-sider og tre aldrig tidligere udgivede numre, “I Promise”, “Lift”, “Man Of War”. Alle tre sange var en del af de originale studieindspilninger og får nu deres første officielle release. Alt materiale på OKNOTOK er remastereret fra de originale analoge bånd. Albummet er sat til at udkomme den 23. juni 2017.

Hvis du er en mega-fan, kan du til juli få fingre i OKNOTOK BOXED EDITION, som er et bokssæt med tre gange 180 grams vinyler, mere end 30 forskellige artworks, tekster til alle sange og en notesbog med Thom Yorke’s tanker. Sidst men ikke mindst får du et kasettebånd med OK COMPUTER-sessions og demooptagelser oveni hatten.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 41

De glædelige nyheder skal da lige fejres med et genhør med “Paranoid Android” fra OK COMPUTER: