Foto: PR

Indiebandet Quick Quick Obey har i dag lanceret deres kommende album som computerspillet “Realistic Friendship: The Game”, tre uger før den officielle udgivelse.

Find dig selv strandet på en tropisk ø befolket af små magiske lyskugler, og gå på opdagelse i lyden af Quick Quick Obeys kommende album Realistic Friendship. Blandt virtuelle palmer og vulkaner kan du nu gå på jagt efter alle ni sange fra bandets andet album, der først officielt udkommer fredag d. 31. marts.

Læs også  Darling West udgiver den bløde folk-tune "Traveller"

“Ideen om at lave et computerspil opstod naturligt ud af arbejdet med at skrive og indspille albummet,”
forklarer indiebandet fra Thy. Under optagelserne til albummet har de blandet den analoge, håndspillede følsomhed med mere digitale elementer end tidligere, og det er et tema der omkredser albummet som helhed – forholdet mellem mennesker i en verden, hvor vi på én gang er hinanden tættere og fjernere end nogensinde før. Bandet udtaler:

“Vi boltrer os i virtuelle venskaber, men vi har ikke nødvendigvis nemmere ved at knytte os til hinanden.
Det gælder også i musikkens verden, så derfor har vi som band forsøgt at finde en ny måde at knytte os til vores lyttere på. Det var et oplagt valg at skabe et univers hvor lytteren helt visuelt og interaktivt kan være til stede i og omkring vores musik”.

Læs også  Ugens Upcoming: Vakle

Kvartettens 2. plade Realistic Friendship er ude 31. marts via Antiphonics.
Prøv computerspillet, helt kvit og frit, lige her.