Foto: Magnús Larsson

Den danske singer-songwriter Mik Thybo udgiver den 29. september sit debutalbum via THIS Recording Company. I dag er han ude med sit første udspil “Ten Pianos”. 

Mik Thybo har tidligere udgivet singlen “Rosie”, som både fik stor anerkendelse herhjemme og internationalt. Nu er han ude med sin anden single, som lover rigtig godt for hans debutalbum.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 46

“Ten Pianos” er stramt og simpelt bygget op med få men meget effektfulde elementer: Meget passende indleder en fast klaverfigur sangen, og i de første vers er det kun denne, sammen med Mik Thybos stærke og fyldige stemme, der udgør sangen.
I omkvædet bliver en baslinje tilføjet sammen med elektroniske lilletrommeslag, og en funky rytmeguitar fades langsomt ind. Sammen med forskellige små synth-samples ligger guitaren først langt tilbage i lydbilledet og senere næsten allerforrest. Det giver nummeret en god opbyning og tilføjer det en ekstra dimension.
Sangen slutter, som den starter: Mik Thybo er alene med klaveret, mens han gentager linjen “Anything, anything all right.” Det bliver en understregning af hans kærlighed til musikken, og hvordan han med den forsøger at gøre alting godt.
Alt i alt er “Ten Pianos” et virkelig velskrevet soul/electro-pop nummer, der formår at fastholde ens opmærksomhed gennem det hele.

Hør “Ten Pianos” nedenunder, og stream yderligere her

Læs også  Rocktrioen Bitch Falcon udgiver den uimodståelige "Of Heart"