Foto: Nûrnbear

Det nye, danske musikkollektiv Suburban Music Collective er nu klar til at vise, hvad de kan med udgivelsen af to livesessions forud for SPOT Festival. 

I dag offentliggør det nye musikkollektiv Suburban Music Collective to livesessions med SPOT Festival-aktuelle bands. Suburban Music Collective består af spirende kunstnere fra det danske vækstlag, og holder til i et industrikvarter i forstadsbyen Skovlunde. Sammen med fotografer og lydteknikere har musikerne fra Suburcan Music Collective stiftet et kreativt fællesskab i en gammel garage med et limousine-udlejningsfirma og en frugtimportør som naboer.

Læs også  Danske Favor udgiver ny neonpop-single med retro-referencer

Suburban Music Collective består af mere etablerede kunstnere som The Chairman og Alcabean, og huser samtidig helt nye bands som Nûrnbear og Eos Tribe. Tre af kollektivets musikere er i år aktuelle på den aarhusianske musikbranchefestival SPOT Festival, og i den forbindelse har kollektivet lavet en række livesessions under navnet “Suburban Sessions”, hvor de i dag er klar til at dele de to første med henholdsvis Alcabean og Nûrnbear. Omkring kollektivets tilblivelse fortæller medlemmerne:

“Vi har i en årrække været en række bands der har delt øvelokale, lydstudie og bandmedlemmer og er i den privilegerede situation at have mange talentfulde mennesker tilknyttet de respektive bands. Nu er vi officielt gået sammen som et etableret kollektiv der deler ud af hinandens kreative ressourcer, og hjælper hinanden på kryds og tværs. Det betyder at vi eksempelvis kan assistere hinanden med pladeindspilninger, livesessions, Art Work og karrierevejledning og på den måde løfte i fælleskab.”

I de to første “Suburban Sessions” præsenterer kollektivet post-punk bandet Alcabean, der i efteråret 2016 udgav deres debut-EP Real Time Fiction. Det andet band der præsenteres i denne omgang er det helt nyopstartede synthpop-projekt Nûrnbear. Begge bands kan i næste uge opleves til SPOT Festival, og du kan finde dato, tid og sted på kollektivets koncerter lige her:

SPOT Festival koncerter med Suburban Music Collective
Alcabean: den 3. maj klokken 22.00 på HQ
Nûrnbear: den 4. maj klokken 21.00 på HQ
Chairman: den 5. maj klokken 20.00 på HQ

Læs også  FORPREMIERE: Audio District bringer festen tilbage med "Harbour"

Se de to første “Suburban Sessions” med Alcabean og Nûrnbear her: