Foto: PR

Luna Tok er et nyopstartet dance-pop projekt, der i dag udgiver deres anden single “It’s Okay”, som i høj grad er mere end okay. Der sker rigtig meget på det her nummer, og det sprudler af energi og skamløs glimmerpop. 

Med den betegnelse skal forstås, at nummeret blandt andet byder på fire i gulvet, bløde synth-bells, midi-blæsere og håndklap. Og så afsluttes det med en rigtig Grand Prix-modulation.
Midi-blæserne er et meget gennemgående element, imens alt det omkringliggende ændrer sig, og de bevæger sig fra baggrunden til forgrunden af lydbilledet og tilbage igen. Der sker som sagt rigtig meget, men blæserne kan man holde sig til stort set hele vejen igennem nummeret.

Læs også  Frost Festival 2018 annoncerer First Hate og Blaue Blume til minifestival

Forsangeren har en ganske kendetegnende stemme, som egentlig ikke burde passe ind i glimmerpop-genren. Den er nemlig ikke særlig flødepop-baseret, men nærmere punkagtig. Den er flad, rå, hæs og ikke særlig fyldig i lydbilledet. Men netop derfor passer den alligevel mega godt til de ellers totalt overgjorte pop-elementer.

Luna Tok udgav deres første single, “Shy Boy”, for en måneds tid siden. Den har været på DR’s Karrierekanon, og læner sig i stilen meget op ad “It’s Okay”. Bandet er ved at tune ind på deres egen sound, og indtil videre går det meget godt med det.

Selvom det hele er smurt i glimmer, så indeholder den nyeste single en meget modstridende og lettere kynisk handling. Lyrikken udtrykker, at selvom der sker mange forfærdelige ting, så har vi det meget godt her, og det er faktisk okay, at vi er lidt grådige – det ligger i vores natur. Eller, det er ihvertfald, hvad Luna Tok fortæller dem selv: “tell myself everything’s okay”. 

Hvad tænker du om lyrikken? Lyt med her:

Læs også  PREMIERE: Bad Birthday udgiver psykedelisk musikvideo