Foto: PR

I morgen udgiver The Radar Post sin helt nye single “Lifeline”, der ligger forud for kunstnerens andet album A Good Adjustment To Reality. Vi har fået lov at premiere singlen, så nu kan du allerede høre den lige her hos os. 

The Radar Post består af sangeren, multiinstrumentalisten og sangskriveren Esben Svane, som udkom med sit selvbetitlede debutalbum for et par år siden, i 2015.
Her var hans lyd en god blanding af singer/songwriter og rock, og mange af elementerne er bevaret. Andet album kommer dog til at have en mere bred, indie-rocket lyd.

Læs også  Rhye annoncerer nyt album og udgiver singlen "Count To Five"

Det kunne høres på pladens første-single “Pilots”, som The Radar Post smed på gaden i slutningen af oktober,  og det høres i den grad også på “Lifeline”, der udkommer i morgen. Nummeret er domineret af dets mange forskellige guitarmelodier, en faste bas, og bløde, brede synths. Lydbilledet er overordnet organisk og fremaddrivende, og det er et støvet, solbeskinnet og rigtig velskrevet nummer.

Læs også  Ugens Upcoming: Fieh

Singlen kom til, da Esben Svane var på Færøerne sidste efterår. Esben fortæller, hvordan sangen skildrer en tid i hans liv, hvor han var kommet ud på et sidespor og prøvede at finde hoved og hale i sit liv. Til sidst var det kærligheden der reddede ham, viste ham vejen igennem, og fik ham ud på den anden side af den turbulente tid.

Singlen og resten af det kommende album A Good Adjustment To Reality, er optaget i Esbens forældres sommerhus og i hans eget studie i København. Det kom til i en intens periode, hvor han arbejdede enormt mange timer hver dag på ”en kost bestående udelukkende af makrelmadder”.

Læs også  PREMIERE: Bad Birthday udgiver psykedelisk musikvideo

A Good Adjustment To Reality udkommer den 2. februar 2018, og Esben Svane har denne gang fået flere musikere med i projektet. Ligeledes har han fået hjælp fra Nikolaj Nielsen (Den Fjerde Væg, Sort Sol, MEW med flere) til mix af albummet.

Hør “Lifeline” her: