Foto: Lasse Steinmetz

I dag er den danske electropop-duo Shy Shy Shy ude med et helt nyt nummer “Making A Fool”, som du kan høre allerførst lige her. 

Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard har under synonymet Shy Shy Shy lavet musik sammen siden 2014, og har siden da opnået at spille på masser af festivaler landet rundt, fået spilletid på diverse radiostationer, og udgivet en anmelderrost debut-EP Love Songs. Da den udkom beskrev Politiken den som “sobert popsnedkeri med charme og en helt grundlæggende sans for appel”.

Det er da også virkelig et lækkert, blødt, kræsende og farverigt popunivers du træder ind i, når du lytter til Shy Shy Shy.
Tidligere i år udgav duoen singlen “Beautiful Boys & Girls” , og nu er de som sagt ude med endnu en single af samme lækre karakter. “Making a Fool” domineres af Simons henslængte, charmerende vokal ovenpå et blødt leje af synth-klange og drumpads, mens en 80’er koklokke tilføjes som ekstra krydderi.

Læs også  Rhye annoncerer nyt album og udgiver singlen "Count To Five"

Om sangens tematik udtaler Simon at,

“Jeg tror, at alle har oplevet de her akavede situationer, hvor man så hjertens gerne vil efterlade et godt indtryk, men i stedet ender med at falde helt igennem. Jeg har i hvert fald. Lidt for ofte.”
Astrid Cordes supplerer: “Det føles så pinligt og ydmygende. ”hvorfor sagde jeg også det” ”hvorfor spurgte jeg ikke om det” og ”hvorfor grinte jeg så højt af min egen joke”… Lige pludselig er det soleklart hvad man skulle have sagt i stedet og man står tilbage med følelsen af forkerthed og et brændende ønske om at synke ned gennem gulvbrædderne og ud og væk.“

Hør “Making a Fool” eksklusivt lige her:

Læs også  Arcade Fire og 11 andre navne til Haven Festival 2018