Foto: Daniel Buchwald

Peppermint B er klar med en ny sommerlig popsingle fra det kommende album. 

Steffen Westmark er klar med en ny skæring fra sit første album under pseudonymet Peppermint B, og på fredag d. 3. marts 2017 udkommer albummet Head Perfume, der udgøres af 10 numre, der på hver sin måde hylder rock- og pophistoriens sangskrivningstradition med en vital energi.

Læs også  Pavvla indspiller eksklusiv, akustisk version af "This Is Not A Movie"

Den nye popsingle “Amber Sun” er drevet af akustisk rytmeguitar og en ‘happy go lucky’-stemning, som kulminerer i en saxofon-solo af Johan Bylling. Westmark udtaler selv om nummeret:

“Amber Sun handler om at bibeholde følelsen af sommer. De lange dovne dage, duften er nyslået græs og solbrændt hud. At man mentalt lagrer disse følelser i hjerte og sind, når den tunge skandinaviske vinter gør sit indtog med kulde og mørke dage. Som et insekt fanget i et stykke rav er man omgivet af et gyldent skær 24/7″

Læs også  Mød Emma Markvad, endnu en ung ildsjæl i den danske musikbranche

Albummet Head Perfume udgives på Steffen Westmarks eget pladeselskab Northern Sky Records. Musikken er produceret og mixet af Peppermint B og Christian Ki Dall (D/Troit, For Akia) i et underjordisk studie i Valby, hvor et hold kompetente musikere som Christian Rindorf (The Rumour Said Fire) eller Søren Michael Koch (Tim C and the Damn Crystals) har sat deres præg på lyden.