Foto: PR

Penny Police har i dag udgivet sangen “No Horizon” og delt en tilhørende video. Sangen er forløber for et kommende album, der bliver det første i tre år. 

Ikke siden EP’en Join Forces fra 2014 har vi hørt noget til Penny Police, men nu vender hun stærkt tilbage med singlen “No Horizon”. Bag navnet Penny Police gemmer den københavnske sangerinde og sangskriver Marie Fjeldsted sig, og i dag er hun ude med forløberen til sit andet fuldlængde album, der forventes at udkomme til foråret.

På sangen “No Horizon” tackler Penny Police den svære flygtningekrise, som der er blevet forværret i løbet af de seneste år. I et nyhedsklip så hun en mand omfavne sin familie i glædestårer, da de netop havde krydset Middelhavet i en overfyldt båd, og endelig var ankommet til den græske ø Kos. “My Darling, My Life, We Have Arrived” er ikke kun de første linier i “No Horizon”, men også de ord faderen siger, da de ankommer til Grækenland. Som beskuer kunne Marie Fjeldsted ikke lade være med at tænke, at hans kamp først lige var begyndt. Marie Fjeldsted fortæller:

Læs også  Weekendens essentielle udgivelser // Uge 41

“Det ramte mig lige i hjertet at se hans strålende øjne og så vide, at de ikke er velkomne – at nogle mener at deres liv, latter og fremtid ikke er lige så meget værd som vores. Jeg har i noget tid kæmpet med en forvirret følelse af, at det ikke gav mening ‘bare’ at skrive sange, når verden byder på det ene chok efter det andet hvad angår politik og medmenneskelighed.”

“No Horizon” er et smukt comeback nummer fra Penny Police, der tackler et rigtig ømt emne i samfundet. I forbindelse med udgivelsen og det kommende album spiller Penny Police en række koncerter med HUN SOLO, der er et projekt som sætter fokus på de kompetente, kvindelige solo-kunstnere der er i Danmark.

 

Læs også  Lowly - Brønshøj Vandtårn

Hør den smukke “No Horizon” og se den følelsesladede video lige her:


Penny Police kan opleves i forbindelse med HUN SOLO-arrangementer følgende steder:

Den 8. marts – Musikhuset Posten, Odense
Den 9. marts – Musikkens Hus, Aalborg
Den 10. marts – Fermaten, Herning
Den 11. marts – Kulturhuset Kappelborg, Skagen
Den 16. marts – Slagelse Musikhus, Slagelse
Den 18. marts – Musikhuset Aarhus, Aarhus
Den 19. marts – DR Koncerthuset, København