Foto: PR

Pede B har i dag annonceret at hans kommende album “Sparring” udkommer den 15. september.

Den danske rapper Pede B har i dag løftet sløret for, at hans kommende album med titlen Sparring vil blive udgivet den 15. september. Rapperen har i mange år imponeret med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og er i konstant fornyelse. Albummet Sparring skal også være med et at bekræfte rapperens konstant stræben efter, og lyst til, fornyelse og udvikling. Med albummet ønsker Pede B at vise hans kontante mål om at blive en bedre rapper. Et mål, som man efter hans mening, er nødsaget til at forholde sig til, når man er udøvende musiker. Albummet er også blevet til med en masse sparring med nogle af Danmarks bedste rappere, en sparring der har holdt Pede B på tæerne og presset ham til at udvikle sig både teknisk og lyrisk. Pede B forklarer:

Læs også  SPOT-festival 2018: Så er der åbent for "open calls"

”Jeg kan mærke at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper”.

Sparring vil endnu engang være produceret af Lukas Lunderskov og Adam Sampler, der er Pede B’s mangeårige samarbejdepartnere. Henover sommeren vil Pede B løfte sløret for de intet mindre end 18 forskellige features på det kommende album. Der er i forbindelse med albumannonceringen også blevet offentliggjort en releasekoncert, som finder sted i Amager Bio den 14. oktober.

Læs også  Videopremiere: Death Machines nye musikvideo emmer af dysterhed i et rødligt skær