Foto: PR

Den århusianske sangerinde O/RIOH har netop udgivet sin debut EP. Det fejres med release koncert i både Århus og København.

Den talentfulde O/RIOH lagde stærkt fra start, da førstesinglen ”I/ve Seen You Before” blev smidt på gaden tilbage i april måned. Blot to uger efter afholdte den energiske sangerinde sin debutkoncert til årets SPOT Festival, hvor der blev leveret et imponerende show for en proppet sal.

Læs også  Pinemoon udsender debutsingle og musikvideo

Efter at have tilbragt en tid studiet er O/RIOH nu klar til at præsentere os for debut EP’en Selling Out. EP’en er produceret i selskab med Troels Abrahamsen, som vi kender fra rockbandet VETO. Sammen har de to skabt en EP bestående af fire opløftende og melankolske numre, der omhandler den overgang fra barn til voksen, som vi alle oplever. Lytteren bliver inviteret til at lytte efter, lukke øjnene og danse igennem.

Om få dage, den 5. juni, udsender O/RIOH sin anden single med tilhørende musikvideo, og for at fejre debuten, afholder sangerinden to release koncerter.
Allerede i aften, den 2. juni, giver O/RIOH gratiskoncert i Rytmisk Sal i Musikhuset i Århus. Tilmeld dig eventet her.
I anledning af EP udgivelsen vil sangerinden selvfølgelig også tage turen til hovedstaden. Den 16. juni gæster O/RIOH Dome Of Visions, hvor der vil blive spillet numre fra EP’en, og der vil blive serveret gratis kolde øl til de første gæster. Læs mere her.

Læs også  Arcade Fire og 11 andre navne til Haven Festival 2018

Indtil da kan du give førstesinglen ”I/ve Seen You Before” et lyt. Musikvideoen til singlen fik en flot andenplads til CPH:PIX for at være en virkelig fin video med en god historie. Se og lyt med her: