Foto: PR

Sidst i januar annoncerede Ásgeir datoen for sit kommende album Afterglow og udgav samtidigt singlen “Unbound”. I dag præsenterer den islandske multiinstrumentalist singlens officielle musikvideo.

Islandske Ásgeirs seneste single “Unbound” har klaret sig ret godt, siden den blev udgivet 30. januar i år. Den er kommet i rotation på P6 Beat, og på Bands of Tomorrow skrev vi blandt andet: “Unbound” er med sin elektroniske og legende lyd et interessant udspil, som blander moderne elektroniske strømninger med et fokus på gode melodier” og ““Unbound” er spændende og innovativ i sit udtryk og trækker på klare referencer til Radioheads nyere elektroniske og drømmende univers. Ásgeirs Bon Iver-agtige skrøbelige falset svæver hen over et karakteristisk, legende akkompagnement og er ærlig og rørende.”

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery

I dag har han delt den officielle musikvideo til den mesterlige single. Videoen er produceret af Solab Pictures og instrueret af Julien Lassort. Se den dystre, surrealistiske og meget rørende musikvideo lige her:

Albummet Afterglow udkommer den 5. maj 2017, og blot to dage efter kan du opleve Ásgeir, når han giver koncert i Vega den 7. maj 2017.