Foto: Thomas Steengaard // Kim Vadskær

Musik-campen Music Maker Co-Write er et unikt tilbud til sangskrivere og producere, der drømmer og at skrive det nye store hit. 

Music Maker Co-Write er en musik-camp for sangskrivere og producere mellem 17-30 år. I løbet af fire dage kommer deltagerne til at skrive sange sammen på kryds og tværs, og i samarbejde med internationale og danske sangskrivere og producere i topklasse. Music Maker campen afvikles af Bandakademiet, og Marianne Fruergaard, der er projektchef i Musikmetropolen og leder af Bandakademiet, fortæller følgende om campen:

Læs også  Guide: 16 internationale navne du skal opleve på Eurosonic 2018

 

 “Music Maker Co-write er en unik chance. Vi opfordrer alle, der skriver sange og brænder for det – uanset om de gør det på computer eller på klaver, alene eller sammen i et band – om at søge. Campen handler om at skabe musik sammen. Vi tror på, at der kommer bedre produkter ud af det, hvis man arbejder sammen, og lader sig inspirere af andre. Der er et stort potentiale og mange dygtige sangskrivere i den danske undergrund.”

Instruktørerne på Music Maker Co-write kommer fra Danmark, Sverige, England og Australien og er alle professionelle hitmagere. Instruktørgruppen tæller blandt andre Chief 1, der har skrevet og produceret for navne som Ricky Martin, Nik & Jay og Sanne Salomonsen; Thomas Stengaard, der står bag flere af Cisilias hits, og som var med til at co-write Emmelie de Forests Eurovision-vindersang “Only Teardrops”. 

Vil du med på Musik Maker Co-Write 2017?

Campen finder sted i Helsingør fra den 2. – 5. september 2017.
Ansøgningsfristen er den 1. juni.
Læs mere om campen, og hvordan du ansøger her.

Læs også  #ESNS18: Denmark Blooms - Q&A med booker Robert Meijerink