Foto: Band of Horses // Andrew Stuart
Københavns nye festival HAVEN annoncerer føjer i dag store spændende navne til årets festivalprogram, og markerer sig selv som et projekt man i den grad skal høje øje med. 
HAVEN Festival er en ny festival i hjertet af København, som er skabt i et samarbejde mellem Aaron Dessner og Bryce Dessner fra The National, stjernekokken Claus Meyer, Mikkel Borg Bjergsøe (Mikkeller) og Beatbox Entertainment. Ambitionen med HAVEN Festival er at få øl, mad, kunst og musik til at mødes i én samlet festival. Hver ingrediens i festivalen er tænkt som en selvstændig, sanselig og nøje håndplukket oplevelse, der understøtter den næste. HAVEN er derfor i ligeså høj grad en avanceret ølfestival med international livemusik og en kunstfestival med helstegt pattegris og internationale gæstekokke, som det er en musikfestival, der finder sted midt i ét stort installationskunstværk.
I dag har arrangørerne afsløret nye store internationale navne til den københavnske sommerfestival, heriblandt den amerikanske punks godfather Iggy Pop, den canadiske indie singer/songwriter Feistder kan smelte hjerter med sin bløde stemme og stærke numre som “Gatekeeper”, “Let it Die” eller den nyere “How Come You Never Go There” og den for nyligt tredobbelte grammy-hædret Chance the Rapper, et af USA’s helt nye stjerneskud.
Dagens nye offentliggørelser:
Tidligere offentliggjorte navne:
Beach House (US)
Mouse on Mars (DE)
Perfume Genious (US)
The Danish String Quartet (DK)
The National (US)
This Is The Kit (UK)
When Saints Go Machine (DK)

Festivalen finder sted mellem 11. og 12. august 2017 i Refshaleøens industrielle og vildtvoksende omgivelser.

Læs også  Premiere: Gå ikke glip af den fede power-punk single "Sexbeat"