Foto: Chinah // Jonas Fogh

Northside er for fjerde gang klar til at tilføje bands til sommerens program, og denne gang er der en dansk bandpakke med blandt andre navne som  CHINAH og SAVEUS.

Northside har tidligere fået nogle af publikums største ønsker til at gå i opfyldelse, da de offentliggjorde store navne som Radiohead, The Prodigy og Frank Ocean. Nu er turen så kommet til at styrke det danske line-up på sommerens festival med fem nye navne. På programmet findes allerede store danske navne som , LISS og Phlake, men nu er Northside altså klar til at opruste yderligere i denne kategori. I går uploadede Northside en video-teaser på deres facebookside, og utallige folk har gættet på, hvilke navne der i dag ville komme på plakaten. Under dagens tilføjelser findes de nyere navne CHINAH og SAVEUS. Men også stærke navne som Suspekt, Tina Dickow og IAMJJ er blandt dagens offentliggørelser.

Læs også  WhoMadeWho: Vores vildeste live-oplevelser

 

Festivalen, der løber af stablen den 9. – 11. juni, finder sted i Ådalen i Aarhus. Det bliver syvende gang at Northside byder op til dans, siden deres spæde start i 2010. Festivalen er hvert år steget i popularitet, i takt med at navnene øverst på plakaten er blevet større og større. Vil du også feste med til sommer, så må du købe en partoutbillet der gælder til alle festivalens dage, for alle endagsbilletterne er allerede udsolgt. Men skynd dig at købe en billet, for de ryger hurtigt.

Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet

De netop offentliggjorte navne er:

Tina Dickow
SUSPEKT
SAVEUS
CHINAH
IAMJJ