Foto: DESMOND//Rasmus Kongsgaard

Nok en gang har vi opdateret vores NORDISKE HITS, en lækker spilleliste på Spotify med alle de nye perler fra Norden. Du kan tjekke den ud her og læse om de første to tilføjelser, som vi varmt anbefaler. Men i virkeligheden anbefaler vi hele listen, som du også kan følge direkte på Spotify, så du hver uge kan holde dig opdateret på, hvad der rører på sig i Skandinavien. 

DESMOND – “Neon Girl”

Første nummer på listen er en ægte popbanger med upbeat tempo, flydekor og sindssygt lækker instrumentation. Der er pumpebas, guitarriffs og masser af synths. “Neon Girl” er fra DESMONDs nye EP Passage. Bandet har før været på vores NORDISKE HITS, men er altså endnu en gang landet på listen, og så endda øverst. Bag bandnavnet gemmer sig de to tvillingebrødre Christian og Andreas Noer Snorgaard samt Alexander Topsøe og Asbjørn Storgaard. Tekstligt handler “Neon Girl” om at omfavne begær og lyst, selvom ens samvittighed måske agerer som en modstridende faktor; musikalsk er det dansable hit dog kun til at blive i godt humør af.

Læs også  Wolf Alice - Lille VEGA

SUNDAYS – “Passengers Choir”

Til det næste nummer på listen skal vi helt ned i tempo. SUNDAYS har skrevet en folk’et, stemningsfyldt og afslappet single, “Passengers Choir”. Den handler om at se indad og lære at hvile i sig selv, fordi det giver et godt udgangspunkt for at kunne gå sine egne veje. Det musikalske projekt er oprindeligt startet af sangeren og sangskriveren Magnus Jacobsen som et soloprojekt, men er siden hen blevet til en gruppe bestående af førnævnte samt Morten Falk, Marie Linander og Victor Ovesen. SUNDAYS har i løbet af i år spillet mange succesfulde koncerter, både på sommerens festivaler og på deres egen turné. “Passengers Choir” er desuden en forsmag på et kommende album, som endnu ikke har fået en titel.

Læs også  WhoMadeWho: Vores vildeste live-oplevelser

Ellers tilføjet:

Slowes – “Tell Me Why”
Schultz & Forever – “Backwards”
The Radar Post – “Lifeline”
ØYA – “Dreams Rewind”
Húm – “An Thin”
Sherpa – “Fornever”
Sam Seg – “No Good”