Foto: Simon Knudsen & Frederik Marbell

Niki Bernard er efter et stykke tid væk fra søgelyset tilbage med en helt ny single og video, der viser en mere tilbagelænet og smooth side til hans ellers mørke hiphop/rap. 

Niki Bernard har efterhånden lavet musik i mange år, men kom for alvor frem på den danske musikscene i 2014, hvor han blev signet på L.O.C.’s label SGMD. Her udgav han sin debut-EP DOXY, og var efterfølgende på Danmarksturné med udgivelsen. Sidste år kom den opfølgende EP, DOXXY, og efter den valgte Niki Bernard at trække stikket ud fra sit soloprojekt for en stund.
Musikken slap han dog ikke helt, og han har blandt andet arbejdet sammen på flere udgivelser med Felix De Luca, som han også har givet en del liveshows med.

Læs også  PREMIERE: Audreys førstesingle giver dig optimisme og tryghed

Hans nye single “How U Feel” er en lille perle af en RnB-sang med mange lækre, små elementer som støvede guitarriffs, en doven baslinje og tætvævede vokalarrangementer.
Videoen skifter mellem på den ene side at vise en rappende og omtumlet Niki Bernard på Ofelia Plads, holdt i mørke farver med en sprutflaske i hånden, og på den anden side at portrættere modellen og danserinden Maji Clare i varme, sensuelle og stemningsfulde settings.

Læs også  Eurosonic 2018 fuldender dansk lineup

Videoen er produceret af Dontaxaboutit (Aksel Beats) og Esben ‘Es’ Thornhal, og er instrueret af Frederik Marbell, Simon Knudsen og Thomas Irving, som Niki Bernard har arbejdet sammen med på flere af sine tidligere udgivelser.

Hør og se “How U Feel” her: