Foto: PR

I juli udkom Mr Jukes’ debutalbum God First, og nu har han i samarbejde med designeren Parallel Teeth udgivet en animeret og virkelig flot video til nummeret ”Leap of Faith”.

Jack Steadman fra det britiske indierockband Bombay Bicycle Club startede tidligere i år soloprojektet Mr Jukes, og på debutalbummet God First samarbejder han med flere prominente musikernavne.

På albummets sjette nummer ”Leap of Faith” skabes der et sammensurium af tilsyneladende modsatrettede musikalske idéer, når Mr Jukes skejer ud med upbeat hip-hop rytmer og hektiske og skæve keyboard-akkorder. Den højspændte herlighed holdes i skak af Mr Jukes’ samarbejdspartnere på nummeret, den jamaicanske reggae legende Horace Andy og hip-hop trioen De La Soul. Andys soullækre falsettostemme står for omkvædene og får fantastisk modspil i versene, hvor De La Souls hip-hop dominerer i 90’er tung stil. ”Leap of Faith” er en betagende form for kontrolleret kaos og kirsebærret på toppen af den allerede ret imponerende sundae er den nylækkede musikvideo til nummeret.

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

Videoen er animeret og designet af den grafiske designer og animator Robert Wallace, som Mr Jukes også tidligere har arbejdet sammen med. Wallace’s professionelle navn er Parallel Teeth, og han har tidligere deltaget i mange udstillinger og konkurrencer og blandt andet vundet kategorien Musikvideo i Motiongrapher’s Motion Awards.

I den nye video tager lyserøde astronautvæsener på en psykedelisk rumrejse, hvor de støder ind i Horace Andy og De La Soul, der alle skiftevis opløses og opstår af stjerner, lyskilder og hidtil ukendte planeter. Parallel Teeth’s forunderlige verden er helt enormt flot, så gik du glip af ”Leap of Faith” i juli måned, bør du nu gribe muligheden for at høre nummeret ledsaget af en helt fabelagtig visuel fortælling.

Læs også  Lowly - Brønshøj Vandtårn

Vores anmeldelse af God First kan læses her.