Foto: PR

Den dansksprogede elektroniske popduo Moses: “Andreas” har udgivet en ny hitsingle, som nok skal sætte gang i enhver fest. 

Vi har længe været vilde med den elektroniske popduo Moses: “Andreas” som består af sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg og lyddesigner og producer Moses Fiellau fra Odense. Faktisk så meget, at de var nominerede i kategorien ‘Årets Urban Navn’ til dette års Bands of Tomorrow Music Awards, for deres virke i musikåret 2016, hvor de blandt udgav deres anden EP, Bærer Vi Hinanden. I dag har duoen udgivet et nyt udspil i form af den dansevenlige single “Gazeller”.

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery

Tidligere singler som “Juveler” og “Mere end det her?” har budt på følelsesladet downtempo pop, men med “Gazeller” kommer der fart over feltet. Sangen er født til dansegulvet og handlingen udspiller sig også på en klub. Den handler om den ven, alle har, eller måske kender fra dem selv; om det svære singleliv, hvor det at tage initiativ i stedet for bare at kigge, kan virke uoverkommeligt. “Gazeller” er en kærlig håndsrækning og opmuntring om at sætte i gang.

Læs også  Videopremiere: Spol tilbage med ØYA i videoen til debutsinglen "Dreams Rewind"

Udtrykket er stadig følelseladet, med et storladent arrangement med både strygere og blæsere, men det synth-båret groove er fremadrettet, guider dig mod en hurtig puls og gør det umuligt for lytteren at sidde. Andreas Odbjergs vokal er skøn og tryg at lytte til, og den dansksprogede tekst er ærlig og ligetil. Desuden åbner Odbjerg ballet med en Medina-klingende falset, som altså er ret imponerende!

Som på “Mere end det her?” er producer Steffen Aba (Kongsted, KATO) igen inviteret ind i duoens univers, ligesom Daniel Thorup og Rasmus Rønn Kramer (Low) har forfattet teksten. Hele holdet bag singlen har med “Gazeller” haft ambitioner om at skabe det bedst mulige afsæt for en god dag med smil på læben, uanset om man sidder i bilkøen mandag morgen eller er til fest lørdag aften – det må man sige er lykkedes!
Hør “Gazeller” lige her:

Duoen har tidligere afsløret, at de har et debutalbum på vej, som udkommer senere på året. Desuden kan du opleve Moses: “Andreas” årets SPOT Festival i Aarhus.