Foto: PR
Det britiske indiepop-band Little Comets er nu ude med video til deres nyeste single “Commen Things”. Gruppen afslører samtidig, at deres nye album Worhead bliver udgivet den 10. marts.
Little Comets udgav i slutningen af januar singlen “Common Things” og nu er bandet klar med en hjemmelavet video til sangen. Bandet vægter do-it-yourself-stilen rigtig højt, og denne video er ingen undtagelse. Sangen “Common Things” er en energisk sommersang, der handler om at elske de små hverdagsting, der opstår i et forhold, også selvom de ikke altid er lige romantiske. Et tema som gruppen tager videre med i deres video, og vender helt på hovedet. De viser hverdagstingene på en omvendt og sjovere måde, som for eksempel at gå en tur med en rå kylling i stedet for en hund. Forsanger i Little Comets Rob Coles fortæller følgende omkring “Common Things”:
“Jeg tror, at sangen er endt med at blive lidt semi-biografisk. Mickey og jeg skrev den her sang i hans garage, efter at Mickey havde spillet et virkelig syret guitarriff, som vi endte med at bruge til omkvædets melodi. Versene kom til senere, da vi indså, at sangen krævede en stærk fortælling. Jeg tror, at vi skrev den på den måde, fordi omkvædets tekst gjorde det meget klart, hvad handlingen i  versene skulle være. Det var bare et spørgsmål om at udfylde hullerne i historien, der handlede om et par, som var tilfredse med de helt små og simple ting i deres forhold.”

Little Comets er en britisk indiepop-trio, der er bosiddende i New Castle i England. De har tidligere udgivet fire albums og et væld af EP’er, og nu er deres femte album Worhead på vej. Gruppen består af Rob Coles på vokal og guitar, Mickey Coles på guitar og Matthew Hall på bas. Gruppen drager i forbindelse med deres album på tour rundt i England, hvor de vil være fem mand på scenen. Du kan se gruppens hjemmelavede og sjove video lige her:

Læs også  Lowly - Brønshøj Vandtårn