Foto: Sasha Ryabina

Den danske trio Mew præsenterer på torsdag den 6. april deres kommende album Visuals, når de gæster Hi-Fi Scenen i Koncertsalen på RMC i København. 

På torsdag har du muligheden for at komme med til et helt unikt event, når Mew præsenterer deres syvende studiealbum Visuals, der udkommer den 28. april. Sammen med radioværten Carsten Holm vil trioen dykke ned i deres lydunivers gennem en lyttesession. Lyttesessionen vil finde sted på et af verdens bedste lydsystemer, Steinway Lyngdorf S-Series hi-fi system med LS Boundary Woofers, så der vil være rig mulighed for at lukke øjnene og lade Mews smukke toner fylde rummet op. Omkring det kommende album Visuals fortæller Mew-medlem Johan Wohlert:

Læs også  Videopremiere: Spol tilbage med ØYA i videoen til debutsinglen "Dreams Rewind"

“Vi bliver nok aldrig et popband, men vi havde lyst til at prøve noget nyt i forhold til vores sidste album ’+/-’. Sangene på Visuals er væsentlig mere præcise, lidt mere quirky pop og måske vores Prefab Sprout- eller Talk Talk-plade, fremfor at syre ud i Pink Floyd-universet. Vi har prøvet at holde sangene lidt mere i nakken – og det er lykkedes ret godt.”

Med Visuals tager Mew hul på et nyt kapitel i deres lydunivers, og trioen har tilladt sig at være både nostalgiske men samtidig fremadskuende. Mew blander på deres nye album den 80’er inspirerede synthpop med moderne r’n’b-tendenser og Mews klassiske, drømmende guitarrock. Radioværten Carsten Holm, som skal styre lyttesessionen, fortæller følgende:

Læs også  Wolf Alice - Lille VEGA

“Et af Mews mange varemærker har altid været en udfordrende, ambitiøs og storladen sangskrivning – pakket ind i en lyd, som svarer til sangenes farve, tone og dynamik. På det nye album er der stadig en gennemtrængende lyd af Mew, men samtidig en nysgerrighed i nye lyde, blandt andet fra samples, som skal udforskes nærmere.”

Der er meget få billetter til dette eksklusive arrangement, og du skal blot klikke her, for at få fat i din! Det er først til mølle, så der er ingen tid at spilde. Dørerne åbner kl. 18.30.

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery