Foto: Petre Margineau

Den danske sangerinde Maya Westman hylder 80’er ikonerne Annie Lennox og Madonna i musikvideoen til debutsinglen “Amor Del Mar”. 

Maya Westman har gennem de sidste par år været med i flere forskellige konstellationer, og har blandt andet været med i indiefolk-projektet My Cloudberry Mission, og senere The Arctic Wife. Nu er hun klar med debutsinglen “Amor Del Mar” fra hendes soloprojekt. Med inspirationskilder som Kate Bush, Annie Lennox og Abba, skaber Westman en frisk og velkendt lyd. I disse dage hvor mange kvindelige kunstnere søger ud i nichegenrerne eller den rendyrkede mainstream-pop, så ønsker Maya Westman at bringe referencerne fra 80’ernes store popikoner frem i hendes musik.

Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet

Sammen med “Amor Del Mar” har Maya også delt en video, der er et vaskeægte postkort fra de varme lande og forgangne tider. Med storladne omkvæd, høje falsettoner og store armbevægelser synger Westman sig lige ind i lytterens hjerte. Tekstuniverset byder på alt fra personlige oplevelser til inspiration fra verdenshistorien, film og bøger. Når Maya Westman ikke arbejder på sit soloprojekt, har hun blandt andet været korsangerinde for Matthew E. White og Teitur, men fokus er i øjeblikket på at færdiggøre debut-EP’en White Dwarf, der er sat til udgivelse i oktober 2017.

Læs også  Wolf Alice - Lille VEGA

Drøm dig tilbage til 80’erne i selskab med Maya Westman og “Amor Del Mar” her: