Foto: PR

Internetsensationen Maggie Rogers er klar med en ny single samt info om hendes debut-EP, der udkommer i februar 2017.

Maggie Rogers må efterhånden siges at være efterårets mest hypede navn. Efter hendes intense session med Pharell kom på YouTube, har musikvideoen til “Alaska” ramt en million views i sin godt to uger lange levetid. Nu er den 22-årige sangerinde og producer klar med opfølgeren, den nye single “Dog Days”.

Læs også  Weekendens essentielle udgivelser // Uge 41

“Dog Days” befinder sig i nogenlunde samme lydunivers som “Alaska”, med en sjælefuld rytmesektion, et relativt beskedent udvalg af elektroniske elementer og Rogers’ folkede vokal. Dog bevæger “Dog Days” sig en smule mere i tid end i rum, og er mere fremdrevent og poppet end førstesinglen.

Selv udtaler Rogers om nummeret: “‘Dog Days’ handler om en dag hvor jeg pjækkede og lavede frysepizzaer sammen med en dreng jeg elskede. ‘Dog Days’ handler om dansefester i køkkenet. ‘Dog Days’ handler om chokolademælk og hundeparken på Tompkins Square. ‘Dog Days’ handler om en taksigelsesbesked. ‘Dog Days’ handler om forandring, om at elske og at forlade og stadig elske, om at stole på sig selv, om at stole på universet, om at være en god ven og om aldrig at have tid nok.

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

Rogers’ debut-EP er sat til at udkomme i februar 2017. Indtil da kan du lytte til “Dog Days” lige her: