Foto: Andreas Pless

Det danske indie-rock band LY udgiver i dag deres debut-single “Du og Jeg”, og en musikvideo som viser en støvet og melankolsk køretur gennem Københavns gader.

Inden udgivelsen i dag har LYs debutsingle været spillet gennem KarriereKanonen på DR, og allerede efter første gennemlytning forstår man interessen for det nye, danske band.
Det mørke og melankolske udtryk i den instrumentale underlægning bliver flot mødt af forsanger Caspian Christiansens klare stemme, hvis brede rangering især høres på de smukke og hjerteskærende ord i omkvædet “Du og jeg skal samme vej, hver for sig.”

Læs også  Weekendens Essentielle Udgivelser // Uge 49

LY består udover forsanger og sangskriver Caspian af Christoffer Høg på guitar, Tobias Øhrstrøm på Bas og Ruben Thomas på trommer.
“Du og Jeg” er en forløber for deres kommende debut-EP Vi fejrer vi bliver glemt, og begge er produceret i samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People) hos Vibe Factory i Nordvest i København.

I musikvideoen bliver man ført gennem Københavns gader, mens slørede billeder af LY i en livesession ruller over skærmen. Det giver en fornemmelse af både stilstand og bevægelse, som stemmer godt overens med LYs single: Simpelt arrangeret og tilbagelænet indie-pop/rock med en tekst, der vidner om en dyb og eksistentiel søgen.

Læs også  Ugens Upcoming: Fieh

Det er et flot første udspil, LY har opnået med deres debut-single, og vi glæder os til at følge dem fremover.
Hør og se “Du og Jeg” her: