Foto: Johan Lindeberg

Den svenske sangerinde Loreen er ved at få etableret et flot og stort navn for sig selv, med sin mørke og storslåede popmusik. Hendes single “’71 Charger” udkom den 29. september, og nu er hun ude med musikvideoen til nummeret.

Loreen har i mange år været kendt i Sverige, og sangerinden fik sit internationale gennembrud med sit bidrag til den europæiske sangkonkurrence Eurovision. Her sikrede hun Sverige en sejr i 2012 med hittet “Euphoria”. Hendes nyere sange har en mørkere og mere melankolsk lyd som især kendetegnes af hendes ærlige og rå stemme.
Vi havde i sidste uge “’71 Charger” med på vores Nordiske Hits playliste, og sangen er kun vokset i popularitet og anerkendelse siden.

Læs også  Videopremiere: Spol tilbage med ØYA i videoen til debutsinglen "Dreams Rewind"

Musikvideoen har meget passende en ’71 Charger som omdrejningspunkt. I videoen tager Loreen på roadtrip gennem grå, mørke og storslåede naturlandskaber, og de danner en flot ramme for den voluminøse single.
Singlen ligger forud for Loreens kommende album Ride, og videoen er instrueret af Johan Lindeberg og redigeret af Alexander Peri.

Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet