Foto: PR

Ny uge, ny musik, nye koncerter! Denne uge er ingen undtagelse, og vi har udvalgt nogle af de koncerter, som vi ser mest frem til i de kommende dage. Læs med her og find inspiration – der er massere af god musik at finde rundt omkring i landet.

 

Onsdag den 1. februar

off bloom – Loppen, København

Det gik for alvor stærkt for den danske trio off bloom, da de i 2016 udgav deres debut-EP Love To Hate It, og satte direkte kurs mod stjernerne. Trioen spiller catchy synthpop med masser af hitpotentiale, og debuterede med en stærk performance til P3 Guld sidste år. De har allerede booket shows i London, så hvis du vil nå at se off bloom, inden de drager ud i verden, så fang dem på Loppen til deres første rigtige koncert (!) og sæt lidt fart på en ellers almindelig og grå onsdag aften.

 

Torsdag den 2. februar

Jonah Blacksmith – Train, Aarhus

Det danske folkband Jonah Blacksmith har gang på gang imponeret os med deres livekoncerter. Med de to brødre Simon og Thomas Alstrup som drivkraften bag, skaber Jonah Blacksmith et stemningsfuldt univers med følsomme melodier og smukt fortalte historier i hver enkelt sang. Det kan klart anbefales at bruge din torsdag aften i selskab med Jonah Blacksmith.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 42

 

Fredag den 3. februar

Rainbrother – Musikcaféen i HUSET, København

I forbindelse med udgivelsen af deres debutalbum Tales From The Drought holder Rainbrother releasefest på Musikcaféen i HUSET. Det danske band har allerede fået en del international opmærksomhed, og skal spille koncerter i både USA og England. Bag projektet står den tidligere The Migrant-frontmand Bjarke Bendtsen, og sammen med resten af bandet skaber han en rå men blød lyd af svævende vokal og klingende guitar, der kan høres på de to singler “Break Out” og “Blue”. Vi glæder os til at høre, hvordan resten af det kommende album lyder, og derfor skal Rainbrother opleves på fredag.

 

Lemaitre – Pumpehuset, København 

Den norske duo Lemaitre er kendt for deres elektroniske bangers, og fik i 2016 er stort hit med sangen “Closer” fra deres EP 1749. De to nordmænd har medbragt en soulet lyd i deres elektroniske univers med blæsere og lækre vokal-produktioner. De har efter deres koncert på Coachella fået stor ros for deres live-performances, hvor de med sig på scenen har både blæs, bas, kor og keys. Lemaitre tager Girls Night Out med til at varme op under publikum, så der er dømt kæmpe fredagsfest. Er du til Daft Punk og Justice, skal du helt sikkert tjekke denne koncert ud!

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 42

 

Lørdag den 4. februar

UHØRT Præsenterer 2017 – Pumpehuset, København

UHØRT Præsenterer er en endagsfestival i Pumpehuset, hvor du kan opleve syv upcoming, danske acts. De syv navne, der er blevet udvalgt i år, er Farveblind, IDA KUDO, Electric Elephants, JÆRV, MONTI, Rebecca Lou og Sweet Tempest. Genrerne spænder over alt fra vred undergrundsrock til elektronisk pop og oldschool hiphop, så der er noget for enhver smag. Hvis du kan lide at vide, hvad der rører sig i det danske vækstlag, så er Uhørt Præsenterer et meget spændende event, som du bare ikke må gå glip af.

 

Frost Festival Cirkelkoncert – Ofelia Plads, København

På lørdag skydes årets Frost Festival i gang med en masse koncerter, og en du bare ikke må misse, er den såkaldte cirkelkoncert med Katinka, Liima, Pede B + DJ Noize, The Entrepeneurs og We Like We. Koncerten finder sted i det underjordiske p-anlæg på Ofelia Plads, hvor der sammen med musikken vil være en UV-lysinstallation af Sofia Johnsson. Alle almindelige koncert-traditioner vil blive nedbrudt, og publikum placeres i midten af de fem bands, og skal selv bevæge sig rundt blandt musikere og lys, i det enorme parkeringsanlæg der danner ramme for cirkelkoncerten. Konceptet var så populært, at det blev hurtigt udsolgt, men Frost Festival kom det koncert-hungrende publikum til undsætning, og har nu planlagt en ekstra-koncert i forlængelse med den originale koncert. Helt sikkert en uforglemmelig oplevelse!

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 42

 

Dagny – Headquarters, Aarhus + søndag den 5. på Ideal Bar, København

Den norske pop-darling Dagny giver to danske koncerter denne weekend. På lørdag spiller hun på Headquarters i Aarhus, og søndag drager hun videre til København, hvor hun giver koncert på Ideal Bar. Dagny spiller lækker skandinavisk pop med catchy omkvæd, og hun fik meget opmærksomhed for hendes hit “Backbeat”. Tidligere har hun varmet op for blandt andet Elton John og Sting, og en koncert med Dagny bliver helt sikkert ikke kedelig.