Foto: Wangel // Jonas Jensen

Har du ikke fået stillet din koncert-sult efter alle festivalerne? Så kan du læse med lige her, og finde inspiration til spændende koncerter rundt omkring i landet i løbet af denne uge. Tag blandt andet i Tivoli og oplev den hypede producer Sekuoia, eller fest på Frederiksberg når Bas Under Buen kommer forbi. 

 

Onsdag den 5. juli

Fjer + Vakle i Pumpeusets Byhave

Pumpehusets Byhaven er i denne tid stedet i Indre By, hvis du vil se hvad der rører sig på den danske musikscene. Hver uge præsenterer Byhaven en række spændende upcoming navne, og i denne uge er det Fjer og Vakle. Fjer laver lækker electro-soul med inspiration fra R’n’B. Hendes seneste single “Her Turn” har fået stor succes, og er blandt andet blevet valgt som “top track of the week” af den store engelske musikblog The Line Of Best Fit. Vakle mixer det jazzede og det elektroniske. Med en kærlighed til det organiske og uperfekte skaber Vakle sin helt egen lyd.

Læs også  Lowly - Brønshøj Vandtårn

Torsdag den 6. juli

Suraja i Koncertkirken

På torsdag kan du for første gang nogensinde opleve bandet Sūraja live, når de debuterer i KoncertKirken på Blågaards Plads. Bandet har en nysgerrig og improvisatorisk tilgang til musikken, og skaber sammen drømmende, alternativ rock. Forsanger Julie Bodas stærke vokal danner rammen for det atmosfæriske og nyskabende univers. KoncertKirkens smukke rum vil i samspil med lysdesigner Anna Louise Kragelund skabe rammerne for en visuel og levende helhedsoplevelse for bandets debutkoncert.

Sekuoia til Lillefredag

Produceren Sekuoia er et populært navn på den elektroniske musikscene disse dage. Med jobs på en lang række festivaler henover sommeren, præsenterer den 23-årige producer publikum for sit hypnotiske og gennemarbejdede electronica-univers. Det er fyldt til randen med drømmende synths blandet med tunge klubinspirerede beats. Sekuoia får også en del international opmærksomhed for tiden, og har blandt andet spillet jobs på Eurosonic Festival i Amsterdam og Iceland Airwaves på Island. Så det er et hypet, og spændende navn det første torsdag i juli skyder Lillefredag-programmet i gang!

Læs også  Ugens Upcoming: Vakle

Lørdag den 8. juli

Wangel + Alexander Oscar til SPOT Royal

Efter SPOT Festival i maj måned har SPOT Royal scenen ved Aarhus Å fået lov til at blive stående. På scenen bliver der så henover sommeren præsenteret en lang række spændende, danske navne og nu er turen kommet til Wangel og Alexander Oscar. Wangel debuterede i 2015, og siden er det gået stærkt. Med produceren Kasper Leonhart som sin musikalske makker laver Wangel elektroniske beats parret med en dyb og inderlig vokal. Alexander Oscar er et meget nyt skud på den danske popstamme, og den kun 18 årige sanger debuterede i marts med singlen “Ocean View”. Alexander Oscar er spået en stor fremtid, og har gennem de sidste par år arbejdet med både danske og udenlandske producere og sangskrivere for at finde frem til sin helt egen lyd

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 41

 

Bas Under Buen på Frederiksberg

Eventet Bas Under Buen er i denne tid på vej rundt i hele landet, og på lørdag rammer det igen Bispeengbuen på Frederiksberg. Med fokus på bas-musik og både etablerede og upcoming navne inden for genren, vil Bas Under Buen præsentere musik i genrerne reggae, dancehall, dub, trap og meget mere. Det bliver en otte timer lang hyldest til bas-musikken, og du kan blandt andet opleve DJ Static, Nonsens, Dee Brown og Mejle.