Foto: Chinah // PR

Der er en masse fede koncerter på plakaten i denne uge. Både CHINAH og Karl William er i disse dage at finde på turné rundt omkring på de danske spillesteder, og også CPH:DOX præsenterer i denne uge nogle unikke koncertoplevelser. 

 

Tirsdag den 21. marts

Jacques Greene AUDIO:VISUALS CPH:DOX – Lille Vega, København

Disse dage er CPH:DOX i fuld gang, og de har i år annonceret et stærkt koncertprogram, der under navnet AUDIO:VISUALS, hvor koncerterne bliver akkompagneret af lys-installationer, film og meget andet. En af de unikke koncerter er i aften, hvor den canadiske sangskriver og producer Jacques Greene lægger vejen forbi Lille Vega i København. . Den canadiske, elektroniske musiker er leveringsdygtig verdensklasse r’n’b-inspirerede breakbeats med et strejf af pop, så der er lagt op til en yderst dansabel aften i Vega. Jacques Greene har i sat eget navn udgivet er rækker anmelderroste EP’er, men produceren er særligt kendt for sine samarbejder med navne som Sampha, The xx og Radiohead. Se hele CPH:DOXs koncertprogram her.

Torsdag den 23. marts

Karl William + support: Louis Rustum – Train, Aarhus

På torsdag giver den danske sanger og sangskriver Karl William koncert på Train i Aarhus. Han er lige nu på en mindre Danmarks-turné, og kan også fanges til koncerter i de større byer som for eksempel Odense, Aalborg og København. Det er ikke længe siden, at Karl William var en rastløs teenager i en forstad til Aarhus, og nu er han vinder af P3 Gulds Talentpris, og en yderst anmelderrost sanger og sangskriver på den danske musikscene. Som support på Train tager Karl William det nye skud på den danske urban-scene Louis Rustum med sig. Karl William er netop aktuel med hans nye single “Forstenet”. Hør den lige her, og glæd dig til på torsdag!

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 47

Fredag den 24. marts

Nyt Blod Vol. 1 – Arbirk, The Attic Sleepers, Just – Posten, Odense

På fredag præsenterer Posten i Odense en række nye, danske navne under arrangementet “Nyt Blod Vol. 1”. Nyt Blod er spillestedets nye initiativ til at fremvise de stærke bands der er i der findes på den danske vækstlagsscene. I denne omgang præsenteres de tre bands The Attic Sleepers, Arbirk og Just. The Attic Sleepers byder på alternativ folk, og de er netop aktuelle med singlen “Leopard”. Arbirk inviterer til smuk og ærlig koncert i bedste singer-songwriter stil, og Just byder ind med inspiration fra 80’ernes progressive scene med et west coast inspireret klang- og tekstunivers. Det bliver helt sikkert en spændende aften med en masse ny og spændende musik.

CHINAH – Voxhall, Aarhus

Læs også  Weekendens essentielle udgivelser // Uge 46

Den utroligt populære electropop-trio CHINAH er i disse uger på vej rundt i landet på turné. Det gør de med deres netop udgivede EP Hints i bagagen. CHINAH har de sidste på år gjort kometkarriere med toppen af den danske musikbranche, og med solide radiohits som “Away From Me”, “Can’t Remember How It Feels” og “Even Love” er der lagt op til nogle festlige koncerter. Det er ikke kun Voxhall i Aarhus de gæster i denne uge. Du kan også fange bandet i Sønderborg, Vejle og Horsens. CHINAH er det nye sort inden for dansk musik, og det skal du da ikke gå glip af!

Way Up North – Studenterhuset, Aarlborg (+ lørdag den 25. marts)

Studenterhuset i Aalborg byder ind med deres helt eget byd på en regional festival for upcoming musik. Med et stærkt program, og intet mindre end 12 navne på plakaten både fredag og lørdag, præsenterer Way Up North de nyeste og mest spændende navne på den nordjyske musikscene. Et vildt fedt initiativ, og et super spændende event, som du ikke må misse hvis du bor i  det nordlige Danmark. Way Up North er en helt unik chance for at dykke ned i det musikalske vækstlag på tværs af genrer, og se hvem morgendagens stjerner måske er.

Læs også  Tama Impala er ude med tre B-sides til deres succesfulde 2015-album Currents

Lørdag den 25. marts

Celestial Son + Support: Franklin Zoo, Train

Denne aften kan du opleve det energiske metalband Celestial Son i et anderledes koncertformat. I maj måned sidste år gav de koncert for et propfyldt Dansehallerne, hvor de under koncerten inkorporerede live skyggeteater, et massivt lysshow og flotte videoprojektioner af internationale instruktører, og på lørdag gentager de succesen på Train i Aarhus. Musikken vil centrerer om bandets anden plade Saturns Return, som udkom i 2015 via Target Group. De får desuden besøg af bandet Franklin Zoo som supportband.