Foto: PR

I det nye år lander debutalbummet endelig. Allerede nu kan du høre den første single, der er inspireret af “den kedeligste og mest intetsigende sætning”.

2016 har uden tvivl været et godt år for den danske sanger og sangskriver Katinka. EP’en Lufthuller udkom i maj, og kastede en række succesfulde singler af sig, der kom i tung rotation på P6 Beat. I sommer gav Katinka med band også sin første koncert på Roskilde Festival, på Rising scenen.

Læs også  Loyle Carner - Pumpehuset

Det lader til at Katinka ikke har tænkt sig at sidde mere stille i 2017. Hun har nemlig lige afsløret, at det første fuldlængde album fra den ærlige troubadours hånd, kommer til at ramme det danske publikum i 2017. Annonceringen akkompagneres af førstesinglen “Du Tænker Ikke”.

Nogle gange kan den kedeligste og mest intetsigende sætning fuldstændig knuse dig, som en kæmpe sten der bliver bundet til dine fødder, og du drukner både over og under vandet. Jeg gik rundt med den sætning, som kun var forskellige nuancer af leverpostej og skuffelse. Den bed sig fast indefra og gjorde alle dage til ingenting,” fortæller Katinka om inspirationen til nummeret, der har et groove som et lokomotiv der ikke er til at regne med. Det starter roligt tøffende, men udvikler sig efterhånden til et storladent følelsesudbrud. Som vi kender Katinka bedst.

Læs også  FORPREMIERE: Hør Calming Rivers nye single "Anniversary"

Lyt til “Du Tænker Ikke” lige her: