Foto: Mathias Tegtmeier

For to uger siden udgav Kajsa Vala sin smukke kærlighedssingle “Let The Dust Fall” og annoncerede samtidig en danmarksturné i starten af næste år. Nu er hun klar med en velproduceret musikvideo til singlen.

Kajsa Vala er en aarhusiansk musiker, der skriver melodiøs folk-pop med et skvæt af americana. “Let The Dust Fall” er i samme stil, og om singlen siger Kajsa Vala selv at,

“Titlen “Let the Dust Fall” hentyder til, at man nogen gange må bryde noget ned for at starte forfra. At kun kærlighed kan kurere den smerte som kun kærlighed kan forårsage. At kærlighed kræver tid og plads. At når man lader støvet lægge sig, og tingene er faldet til ro, så er der plads til en ny kærlighed og et nyt perspektiv. I en tid hvor vi flyver afsted og altid har øjnene fremad, tror jeg vi har godt af at trykke pause og stoppe op og mærke nuet. Og vi har i den grad behov for et fokus på kærligheden, som jo i en eller anden grad er umoderne og kliche-gjort. Der er næsten ikke plads til den i vores travle hverdag. Men der er i den grad brug for den.”

“Let The Dust Fall” er altså en hyldest til kærligheden, som vi også skrev, da Kajsa Vala udgav singlen.

Nu er hun som sagt ude med en musikvideo, der flot illustrerer singlens budskab: Man følger et par, der tydeligt har problemer i deres forhold, og som lider – både med og uden hinanden.
Parret er spillet af Isa Marie Henningsen og Graeme Cochrane, og videoen er produceret af Ann-Sofie Grøndal og Kristopher Paterson, hvor sidstnævnte også er instruktøren.

Læs også  Ugens Upcoming: mono mono

Her kan du se den flotte video: